Føl dig sexet for en slik

Sex-musik #8 – Make It Wit Chu

Jeg har et nyt sex-musik indslag klar til jer, og jeg håber at I finder nummeret ligeså sexet som jeg gør. Jeg elsker simpelthen denne sang med Queens Of The Stone Age. Melodien er så vanvittigt forførende, og jeg har virkelig svært ved ikke at bevæge mig til det nummer. Både musikken og teksten er jeg ovenud vild med. Jeg er nok mest til det lidt rockede musik, når det handler om hvad jeg synes er sexet. Jeg hører generelt meget rock, men jeg er ikke musik-racist. Jeg kan faktisk lide lidt af det hele, afhængigt af situationen. Det eneste jeg virkelig ikke forstår mig på, er jazz og country. Lige med undtagelse af Johnny Cash.

Anyhow.. Hvad synes I om nummeret? Og kender I noget der minder om, som jeg børe kende, så smid det lige i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Føl dig sexet for en slik