Boligønsker #flytsammenedition

Lidt om erotisk litteratur..

Jeg er vild med, at den erotiske litteratur er i fokus, for tiden. Det startede nok for nogle år siden, i forbindelse med Fifty Shades of Grey triologien udkom. Pludselig var der fokus på kvinders lyst og erotiske fantasier. Selvom jeg ikke selv er super into FSOG-bøgerne, så er jeg vild med det fokus der er kommet på kvinders lyst, lidenskab og sexdrive. At det er okay at have, og at det bestemt ikke gør noget at tale om det, at give udtryk for det og at vise det.

I den sammenhæng, så synes jeg lige at I kære læsere skulle vide, at Jakob Olrik har skrevet en erotisk roman, som er baseret på virkelige hændelser. Jeg har endnu ikke læst den, da den først lige er gået i tryk, men jeg glæder mig til at læse den. Jeg håber virkelig at den her tendens omkring erotisk litteratur fortsætter, for det er en af de ting, der kan være med til at rykke vores samfund i den rigtige retning, når det handler om kvinders seksualitet. Netop fordi, at når kvinders sexdrive kommer i fokus og bliver talt om, så forsvinder tabuet. Og når tabuet forsvinder, så er vi pludselig et skridt tættere på ligestilling, og det er bare så forbandet vigtigt.

Hvis I synes at det lyder spændende, og godt kunne tænke jer at læse en erotisk novelle som faktisk tager udgangspunkt i virkeligheden, så kan I få muligheden for at få bogen ved et af disse events, hvor I også kommer til at møde og feste med den kære forfatter, Jakob.

Her har I et kort resumé af bogen: “SEX OG SAMLIVSEKSPERTEN JAKOB bliver efter et foredrag opsøgt af en smuk ung kvinde, der har noget, hun gerne vil fortælle ham. Der er noget dragende og mystisk ved kvinden, som får Jakob til at ind- villige i et privat møde mod sædvane. Mødet, hvor kvinden frækt og hudløst ærligt fortæller ham om sine vidtgående seksuelle oplevelser, bliver til flere. Og flere. Langsomt forelsker han sig i hende og bliver afhængig af hendes stadig mere saftige fortællinger om udsvævende eksperimenter, kendte ansigter og den danske overklasses underliv. Men kan han stole på hende? I takt med, at han engageres i hendes følelsesliv, besættes han af at finde de manglende brikker til puslespillet om hendes fortid, og nærmest uden han selv opdager det, falder hans egen verden fra hinanden. NATSVÆRMER er en erotisk roman om sex, magt og kærlighed. Bogen er baseret på virkelige hændelser.”

trhtrh

3 kommentarer

 • Katrine S.

  Hej, jeg er helt pjattet med din blog. Så tak for at den findes! Jeg tænkte på, om du ikke kunne poste flere “tindersisters”? Det er helt klart mit favoritindlæg, så det ville virkelig være nice, hvis der kom lidt flere af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det ville jeg elske, men det kræver bare at der er nogle der sender nogle historier til mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt utroligt, hvis ikke vi har matchet?
  Af ren nysgerrighed, så burde du finde min side på Facebook, Tindersoldaten og den dertilhørende blog. HMU – Jeg venter på dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker #flytsammenedition