En gammel flamme dukkede op på snapchat!

KRISE AFVÆRGET!!

HALLELUJAH! Kan I huske at jeg fortalte jer om Bedstevennens store, forfærdelige, grimme skrivebord? Altså, hans eneste møbel, som jeg simpelthen bare ikke kunne forene mig med tanken om, skulle flytte ind i min lejlighed samtidigt med Bedstevennen? For helvede, hvor er det altså stort og grimt!

Men det er ikke det det skal handle om, for der er sket det fantastiske, at Bedstevennen selv (HELT UDEN MIN INDBLANDING), er nået frem til en konklusion der hedder “Jeg kan sgu ikke helt se hvor der skulle blive plads til mit skrivebord, jeg tror det er for stort”, hvorefter jeg meget nonchalante sagde til ham, at jeg godt kunne se hvad han mente, men om vi ikke skulle købe et andet, lidt mindre skrivebord til ham, i stedet for det gamle. Det synes han var en god idé. Hallå! Så så man lige situationen flaske sig, uden at jeg behøvede at være den der emsige kælling, som ikke vil have at han beholder hans ting. Ih, hvor jeg bare elsker den mand!

tumblr_m8a0ajcH1S1qlh1s6o1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gammel flamme dukkede op på snapchat!