Tindersisters #54 - Om et hotelmøde

Konkurrencetid – Vind billetter til Natsværmer Release Party!!

trhtrh

Kan I huske at jeg skrev et indlæg om Jakob Olriks nye bog Natsværmer? Der fortalte jeg også lidt om nogle events! Jeg har nu fået muligheden for at udlove 4 billetter til eventet. Der er events i både Aalborg, Aarhus, Odense, København og København K. Hvis man vinder, så kan man selv bestemme, hvilket af disse events man har lyst til at deltage i. Man vinder bogen, en billet til eventet, en goodiebag, drinks, et møde med Jakob, og fest til den lyse morgen, eller til at man ikke gider mere. Hvis man skulle have lyst til at læse mere om eventet, så kan det gøres lige her.

For at deltage i konkurrencen, så skal I skrive en kommentar, med jeres e-mailadresse, hvem I ville tage med hvis I vandt, og så hvilket event I gerne vil have billetter til.

Jeg trækker en vinder den 4. maj!

Parent-Trap-Fingers-Crossed-Scene-Gif

 

 

21 kommentarer

 • Trine

  Jeg ville tage min bedste veninde Sisse med. Hun bor i Skagen og jeg i Aarhus, så vi ses ikke så tit, dette kunne være en god anledning, Billetterne skulle bruges i Aarhus, eller alternativt i Aalborg, da det ca. Er midt i mellem os. 🙂 TAK for en dejlig og ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ville være fantastisk at opleve sådan en aften med min gode kollega og veninde, som jeg ofte deler Tinder-oplevelser med over frokosten til middagspausen. Vi er begge bosat i Aalborg, så det er naturligvis der, vi gerne vil med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg ville tage min dejlige veninde Line med, da hun selv altid tænker på mig først, når man kan invitere en person med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ville tage min gode veninde Maja med i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min kæreste med, og det skulle være til eventet i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil tage min bedste veninde Rikke med!! Billetterne skulle bruges i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville tage min single-veninde Mette med til arrangementet i København, og hvor vi kunne grine af hinandens tinder-oplevelser og have en sjov aften! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skulle afsted med min fantastiske veninde Rachel, som altid er frisk på at dele en god historie eller 14. Det skal være til showet i Aarhus. Du gør det helt fantastisk med bloggen – det er min dags lille, saftige lyspunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg ville tage min engelske kæreste med, så han kunne få en ordentlig oplevelse i København!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville afgjort tage min eks med der kender Jakob. Vi snakker stadig sammen og det kunne være en god anledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NN

  Den her event kunne virkelig være en sjov oplevelse, som jeg ville dele med min singleveninde Malene. Vi har begge datet (alt for) mange mænd, og vi vil gerne med i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg ville tage min veninde og roomie med til event i Kbh, en realese-bog-fest har vi aldrig prøvet før og med goodiebags, fest, drinks og sex- og samlivseksperkt kan det vel ikke gå helt galt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg kunne godt tænke mig at tage min dejlige veninde Kira med til dette lækre event. Vi er simpelthen på randen til at give op i jagten på kærligheden, eller bare et anstændigt mandfolk. Det her lyder som den perfekte opskrift på at spice tingene lidt op, forny vores energi, og forhåbentlig have det skide sjovt sammen – for så behøver vi slet ingen mænd 🙂 Oven i det har jeg fødselsdag d. 4 Maj, og det ville da være en dejlig ekstra overraskelse. Det er i København vi holder til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikki

  Jeg ville tage min veninde Maja med i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil tage min veninde Anne med. Hende og jeg har altid delt alt fra pinlige dates til seksuelle fornøjelser! Vi bor begge i Aalborg og eventet vil give os mulighed for at få en god snak om kærlighed, sex, forhold og singlelivet samtidig med at vi hælder drinks ned og danser hele natten 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine HM

  Jeg ville tage min gode veninde Kirse med, da vi deler alle vores historier om gode, mindre heldige og pinlige seksuelle oplevelser med hinanden. Sådan en aften ville være perfekt midt i bachelorskrivningen! Og så skulle det selvfølgelig være i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville helt sikkert bruge billetterne i Aalborg, sammen med min barndoms veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjestine

  Jeg ville tage min dejlige kæreste med til eventet i København. Personligt er jeg utrolig spændt på at læse bogen, og da vi begge er ved at dø over ventetiden på 5. sæson af House of Cards, ville dette være en perfekt anledning til at begive sig i krig med en god, skreven omgang drama og intriger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg ville tage min fantastiske lillesøster med. Vi taler om alt og jeg læste et udsnit af bogen op for hende her den anden dag. Det ville være en super oplevelse og skulle være til eventet i København eller København K. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvem har vundet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #54 - Om et hotelmøde