Tindersisters #53 - Dates med Mr. Almost-Right

Føl dig sexet for en slik

Affiliate_tinderslut

Undertøj

Nummer 1Nummer 2Nummer 3 Nummer 4Nummer 5 Nummer 6

Jeg har før skrevet om hvor vigtigt jeg synes at det er at føle sig lækker. For mig er smukt undertøj en af de ting, der kan få mig til at føle mig allermest lækker og selvsikker. Problemet med lækkert undertøj er bare, at det ofte koster rimeligt mange knaster. Jeg er i særdeleshed vild med Agent Provocateur undertøj, men jeg må indrømme, at jeg altså ofte er alt for nærig til at betale det, det koster. Jeg har desuden også rimeligt store bryster, og det er også en udfordring når det gælder undertøjsshopping – ikke kun på grund af prisen, men også på grund af at det er svært at finde flot undertøj i store størrelser, og når man så endelig finder den skål man passer, så er der en omkreds på 95 – hvilket jeg IKKE er. Så.. Det kan være svært, det skidt.

Men jeg har opdaget at asos har et fantastisk udvalg af undertøj, til billige priser, og i størrelser jeg kan passe, uden at det ligner noget til gamle koner. Jeg elsker det! Nummer 4 på collagen er f.eks. en af de bh’er som kan fås i store størrelser, og den er simpelthen SÅ sexet.  Alle delene på ovenstående collage er desuden fra asos’ eget mærke, og jeg mener faktisk ikke at nogle af de items jeg har valgt, koster over 300 kr.

Jeg har desuden nogle skattekroner som jeg skal have fyret af, og nogle af pengene kommer til at blive brugt på nyt undertøj. Jeg skal helt klart have nummer 1, 4 og 6 på collagen!

Er der andre end mig der har problemer med at finde lækkert undertøj i størrelser der passer?

2 kommentarer

 • L

  og og og! asos har nu fået gratis retur ret til dk! jeg har længe elsket ASOS, især som en plus size pige har det været svært at finde noget her hjemme men ASOS er jo spækket med ALT til billige penge. mit største problem har altid været, at det var så dyrt at sende retur, især hvis det kun var et item som ikke passede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja lige præcis! Det er så luksus! ELSKER asos! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #53 - Dates med Mr. Almost-Right