Sex-musik #8 - Make It Wit Chu

En gammel flamme dukkede op på snapchat!

Kan I huske Århusianeren? Ham der jeg datede, som pludselig havde en idé om at vi var kærester, eller i hvert fald, at vi var tæt på at være det. Ham der ville give mig en julegave, hvilket gjorde at jeg stod helt af. Ja, jeg er sgu underlig nogle gange. Der var jo ingenting i vejen med ham. Vi havde skøn sex, god kemi og han har så sød. Men jeg kunne bare ikke være hans kæreste. Om det var fordi Bedstevennen spøgte i mine tanker, eller om det bare var fordi at jeg ikke var klar, det ved jeg ikke. Vi sluttede romancen, og kom videre med vores liv. Nu har han så lige pludselig add’et mig på snapchat, ud af det blå! Det forvirrer mig helt vildt – især fordi han ikke har snappet mig. Han følger bare aktivt med i mine stories. Er det mig der er underlig, fordi jeg synes det er en anelse underligt?

What-Excuse-me-Say-what-GIF

 

7 kommentarer

 • S

  Er I FB venner? Måske forsøger han at finde ud af, om du er single.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  ja, det virker da lidt mærkeligt.

  men det kan være han lige har fået snapchat? der jo den der funktion hvor man kan tilføje alle man har telefonnummer på, så kan det være han bare har trykket på alle og det inkluderer så bare dig.

  men så sku han også stadigvæk ha dit nummer, hvilket måske også er lidt spøjst.

  men det kan være han bare er nyskærrig på hvad du går og laver nu netop som en gammel flamme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tja, han havde snapchat dengang vi havde noget kørende. Meget mystisk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Slå min tinderslut, mig og min tinderkæreste har været sammen i meget lang tid… men hans eks hjemsøger mig med falske profiler via offentlige medier osv… KUN for at snage, og NOK fordi hun endnu ikke har givet helt slip på ham.. KIKSET og trist. Du må venligst gerne lave et indlæg om træls mænd/kvinders ekskærester, “når det ikke er ens egen vej, men den anden vej de hjemsøger” hvis du forstår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg jo i den grad en svaghed for århusianere, så kan du ikke sende ham min vej?

  ps: Ja. Han vil gerne følge med i dit liv og har måske ikke helt tabt interessen. Er mit bud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex-musik #8 - Make It Wit Chu