Konkurrencetid - Vind billetter til Natsværmer Release Party!!

En fucking lorte storbededagsweekend!!

Normalt ELSKER jeg weekender – især den forlængede en af slagsen. Men den her forlængede weekend har simpelthen været rædselsfuld. Stakkels Bedstevennen, som har måtte leve med mit elendige selskab. Alt der kan gå galt, er simpelthen gået galt for mig, og jeg har været så skide arrig, at jeg næsten får dårlig samvittighed over at være så arrig! Det er virkelig sjældent at jeg har det sådan her, og jeg er som oftest et super optimistisk menneske, og en problemløser, men livet har bare ikke ville give mig en fucking chance denne her gang. Her er en lille liste over ting der er gået galt i denne weekend:

 

 • Jeg havde været småsløj hele ugen op til weekenden, det brød dog først rigtigt ud hvor jeg blev sådan VIRKELIG influenzaramt, det sekund jeg fik fri fra arbejde.
 • Udover at være syg, så fik jeg spærret mit dankort i torsdags, pga. et sikkerhedsbud i en af de webshops jeg har benyttet.
 • Jeg kunne ikke få et nyt kort før i fucking morgen, fordi det har været helldigdag OG weekend.
 • Derfor har jeg hverken kunne handle ind ELLER netshoppe, som ellers er den eneste optur der er ved at være bundet til sin seng.
 • Lørdag aften troede jeg at jeg var begyndt at få det bedre, og var derfor i en anelse bedre humør, da jeg gik i seng. Næ nej frøken Tinderslut – her har du dig da en gerdigen omgang øjenbetændelse i stedet. skønt at vågne op, søndag morgen og så IKKE kunne åbne øjnene pga. betændelsesklister.
 • Jeg tænkte derfor, at nu var det nok en god idé at ringe til 1813, så jeg kunne få gang i min behandling, og derfor tage på arbejde om mandagen, men nej nej. Tror I at kællingen ved 1813 ville give mig øjendråber? Nej da. Hun ville heller ikke give mig en tid til vagtlægen, som så kunne skrive en recept på øjendråber.
 • Hvad ville hun så? Ingenting. Det var ikke det man skulle bruge 1813 til. Jeg prøvede ihærdigt på at få et svar på hvad fanden man så skulle bruge 1813 til, når det nu ikke drejede sig om et livstruende problem, men derimod et problem som ens egen læge ikke kunne tage sig af, da det var udenfor min læges åbningstid problemet opstod. Det kunne kosten ikke forklare mig. Jeg sagde at jeg jo skulle på arbejde mandag. Det mente konen ikke var hendes problem. Samtale slut.
 • Nå. Så måtte jeg jo sygemelde mig mandag, fordi øjenbetændelse smitter værre end diarre i en børnehave. Så måtte jeg til egen læge som selvfølgelig gav mig en recept med det sammen.
 • Så skulle jeg jo på apoteket og hente de skide øjendråber. Kunne jeg det? Nej. Mit kort er spærret.
 • Så måtte man jo vente på at Bedstevennen kom hjem, og så måtte han tage med og betale. Som om man var en skide kept woman.
 • Klokken 16 om mandagen går det op for mig, at jeg skal møde udenbys på mit arbejde tirsdag. Så jeg må, med hævede, betændte øjne, cykle hen til min arbejdsplads (selvfølgelig regnede der for vildt), for at hente et erhversrejsekort, som jeg kunne bruge til turen.
 • I rejsekorts-hente-processen brækkede jeg selvfølgelig en negl – bagover!

 

Fuck. Mit. Liv.

fuck-my-lifefmlawkward30-rocktina-feyliz-lemon

 

10 kommentarer

 • Sofie

  To ord: Emergency cash. Jeg har haft et gentagne problem med at være en spade til at miste kreditkort og haft problemer med at de går tabt i posten af en åndsvag årsag, så nu har jeg bare 1000 kroner liggende kontant så jeg i hvert fald uden problemer kan klare uforudsigede udgifter i en uge det være sig indkøb, medicin (antidepressiv er motherf*cker dyr selv som kopivarer), og ja alt i den dur..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   God idé! Der kommer til at ligge penge i min lejlighed fra nu af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har prøvet øjenbetændelse en weekend, hvor jeg var hævet ned til overlæben, og der fik jeg medicin af lægevagten i Aalborg uden problemer, men kunne bogstavelig talt heller ikke se noget. Dog har jeg også prøvet mangel på samarbejdsvilje hos vagtlægen i Kbh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Øjenbetændelse er simpelthen noget af det værste! Mage til usamarbejdsvillig kost skal man lede længe efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  hahahah der nu noget utroligt morsomt over at du kan brokke dig på den måde 😀

  “øjenbetændelse smitter værre end diarre i en børnehave”
  i died! 😀

  også at du fuldender det med at lige brække en negl 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. Er glad for at du finder min elendighed underholdende :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   jeg tror mere jeg synes det er sjovt for det er genkendeligt. Ikke med øjenebetændelse osv men det med at der bare er dage hvor ingen ting vil som man selv vil 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Føler dig med dankortet – mit knækkede torsdag aften da jeg skulle tanke. Knap så fedt med en næsten tom tank, og 50 kilometer hjem…. Jeg er med på Sofies idé med emergency cash fra nu af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det lyder da megaunderligt med vagtlægen. Vi hører til Herlev, der er de altid flinke synes jeg.
  Jeg kører triplekort-modellen: Mit visadankort, vores fælles (madkontoen/regninger) og så et mastercard. Det er nyttigt, især når man som os rejser meget. Så tager man billejen på et kort fx og spenderer på et andet. Men også nyttigt hvis visa er nede osv.
  Pøj pøj med øjnene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak! Og skal vist have bestilt mig nogle flere kort :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrencetid - Vind billetter til Natsværmer Release Party!!