Serieanbefalinger

Boligønsker #flytsammenedition

Affiliate_tinderslut

Boligønsker

Nummer 1Nummer 2 Nummer 3 Nummer 4 Nummer 5 Nummer 6Nummer 7

 

Jeg beklagede mig jo helt vildt over det der skrivebord som åbenbart er en del af pakkeløsningen, i forbindelse med at Bedstevennen og jeg har valgt at flytte sammen. Men jeg er nok ikke helt den rigtige til at udtale mig om indretning. I hvert fald ikke hvis man tager min lejligheds nuværende stand i betragtning.  Jeg har jo som sagt ikke rigtig gjort det vilde ved den, efter min eks og jeg gik fra hinanden. Jeg har da møbler, bevares. Men sådan noget som gardiner i alle rummene, ting på væggene og lamper i loftet, har jeg ikke rigtig gjort mig i. Gardiner er der kun i soveværelset, fordi det lige var det vigtigste sted at få det skid installeret. Lamper har jeg ikke turde at sætte op, så der er et hav af bord og gulvlamper rundtomkring. Så nu hvor vi faktisk bliver 2, i stedet for 1. Og hvor vi nok faktisk kommer til at bruge tid i lejligheden, så vil jeg også havde at den skal føles hjemlig. Det skal være et sted jeg nyder at bruge tid. Derfor har jeg kreeret en collage, med boligønsker. Jeg er fuldstændigt forelsket i det hele på collagen! Tingene har jeg fundet på unoliving.com og ellos.dk, som er 2 af mine absolut yndlingssteder at shoppe, når det gælder bolig. Jeg har eddermanme købt meget sengetøj over ellos igennem tiden, og unoliving har sørget for at jeg faktisk har belysning i min lejlighed. Halleluja for online-shopping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefalinger