Frygten for skattefar, når man er blogger

Påskesex, Påskeøl, Påskemad, Påskefamilie, Påskehad

JEG LEVER! Bare rolig. Jeg har ikke været så aktiv på det seneste, I’m so sorry.  Primært fordi at jeg har haft sygt meget arbejde der skulle ordens inden påske. Nu har jeg endelig ferie. Jeg holder ferie med min familie OG Bedstevennen. Det er skide hyggeligt, og vi slapper af i stor stil. Vi blev enige om at slå mave inden vi igen skulle i gang med sociale aktiviteter, så Bedstevennen bruger tiden på at læse, og jeg tænkte at jeg ville opdatere folk omkring verdenssituationen. Indtil videre har jeg brugt tid på at:

 • Have sex, efter at have drukket for mange øl. Derfor havde vi sex i en fucking evighed, uden at nogen af os kom. Både lækkert og rimelig antiklimaks. Men altså.. Påske = øl. What to do. Og der er altså bare et eller andet over det der med at være i ens barndomshjem. Hvorfor gør det en så frisky? Er det idéen om at man principielt kunne blive opdaget eller hvad? Fortæl mig lige at jeg ikke er den eneste der har det sådan!!
 • Spise alt for meget mad. Ikke på påskefrokost måden. Det har min familie aldrig rigtigt gjort sig i. Men der er stadig voldsomme mængder mad. Og slik. Og popcorn. Og snacks. Og franskbrød. Jeg bliver meget forundret, hvis jeg ikke formår at tage 20 kg på på den her uge..
 • Være forfærdet over verdenssituationen og terror i Bruxelles. Jeg bliver så edderspændt rasende. Det gør mig ikke bange – jeg nægter at være bange. Ford et betyder at de pludselig har indirekte magt over mig. Og INGEN skal have magt over mig, udover mig selv. Jeg vil ikke leve i frygt. Og det gør mig rasende, at jeg bliver nødt til aktivt at forholde mig til frygten, og at vælge frygten fra.
 • HADE mennesker fra min hjemby. For helvede, hvor er der mange idioter. Jeg tænker ofte, om jeg virkelig er en af de eneste normale mennesker fra det provinshelvede? Men så igen.. Jeg er Tinderslut. Det er nok de færreste der ville kategorisere mig som normal.
 • Gøre mig klar. Når jeg er i min hjemby, så bruger jeg lige lidt længere tid på at gøre mig lækker. Fordi jeg gerne vil udstråle at jeg har vundet i livet. Hvilket jeg synes jeg har. Jeg kan godt lide at understrege, at jeg ikke har valgt at blive boende, og har giftet mig med taberkæresten jeg fandt sammen med i 9. klasse, hvorefter vi fik 3 skrigende unger, hvor jeg blev fyret som pædagogmedhjælper og derfor er på dagpenge, og har taget 40 kg på. Jeg ved godt at det er en frygtelig tankegang, og at jeg burde skamme mig. Men der er simpelthen bare  så mange mennesker i den by, som var nogle kæmperøvhuller da jeg boede der, og det er sgu bare meget rart at være en af dem der er kommet videre fra provinslivet. Som har fået en god karriere kørende, som er sammen med drømmemanden og som heldigvis er blevet pænere og mere awesome siden teenageårene. Og nej, jeg ser ikke ned på pædagogmedhjælpere, folk der er blevet fyret, folk der har været sammen siden 9. klasse, folk der er tykke eller folk der har børn. Jeg ser ned på idiotmennesker fra min fortid og min hjemby.
 • Opføre mig som en røvhulsteenager overfor forældre og søskende. Pludselig kan jeg slet ikke alle de der ting, jeg gør hver dag derhjemme. Som at lave mad, gøre rent og at rydde op efter mig selv.Der må være en forklaring på, hvorfor man pludselig er sådan igen, i det sekund man træder ind over dørtærsklen i ens barndomshjem. Kloge hoveder, giv mig en forklaring!
 • Grine sammen med gamle veninder, der også er hjemme på besøg i påsken. Jeg ELSKER at se dem. Vi er så forskellige og bor virkelig langt fra hinanden, så det er fantastisk at se hinanden igen. Det er ikke så tit vi får chancen for det.

 

Hvad skal I bruge påsken på, og hvad har  I lavet so far?

tumblr_lpmwvzdK2N1qb9pa3o1_500

9 kommentarer

 • CJ

  Ud af mine 13 feriedage, har jeg haft 3 skolerelateret dage med interview, møde og transkibering, og arbejde alle helligdage. Ferie – hvad er det? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kan SÅ godt følge dig! Man ryger på magisk vis tilbage i sin gamle rolle når man er med sine gamle(-venner). Og naturligvis skal du flashe at du har det godt! Hvis ikke du, hvem så?
  He! Din “frisky” fornemmelse må stå på egen regning men det lyder til at du kan leve med det, til trods.
  Rigtig god påske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  En lille by-tur Skader ikke mig, længere. Forhåbentlig heller ikke andre.. men ellers bare hygge og slappe af, og nå de ting man ikke har nået. Påskeferie med familien lørdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Randers? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej! Jeg er splinterny på din blog (og brugte hele dagen i går på at læse gamle indlæg). Men jeg kunne ikke finde ud af, hvad der skete med Bedstevennen og dig, siden I pludselig blev kærester. Vil du ikke skrive en opsummering af jeres historie? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frygten for skattefar, når man er blogger