Tinderslut leger life coach #58

Jeg har afvist Bedstevennen

Jeg har haft en vildt hektisk uge (derfor er der heller ikke blevet blogget). Jeg har haft overarbejde samtlige af ugens dage, men det har været okay. Det er ikke altid det går så vildt for sig. Men vi er inde i en periode med travlhed. Bedstevennen er studerende, og har derfor stor frihed til at passe tingene ind, når det passer ham. Det er selvfølgelig super skønt for ham, men det gør altså også at vores døgnrytmer, kalendere og skemaer udspiller sig en anelse forskelligt. Så da Bedstevennen i går lagde op til den helt stor forførelse, så måtte jeg altså sige nej til ham. Det er første gang jeg har sagt direkte nej til sex med Bedstevennen. På “Det gider jeg virkelig ikke, jeg er alt for træt”-måden. Og jeg fik det sgu dårligt med det. Ikke fordi Bedstevennen blev stødt. Det gjorde han slet ikke. Han sagde faktisk at det kunne han sagtens forstå, og så spurgte han om han skulle gøre et badekar klar til mig, og så kunne han tage sig af aftensmaden imens jeg lå og slappede af.

Så jeg blev placeret i et karbad. Der lå jeg så og ulmede, og blev skide sur på mig selv, over at jeg sagde nej til Bedstevennen. For han er jo skide sød, dejlig og betænksom. Han gør altid det ypperste for at være en god kæreste. Og så kan jeg ikke engang tage mig sammen til at knalde ham. Hvad er jeg for en?! Som han selv sagde, så ville han heller ikke have lyst til at have sex med en, der ikke var in the mood. Sådan ville jeg også selv have det, og derfor bør jeg jo heller ikke at have dårlig samvittighed over at have afvist ham. Men det har jeg sgu. Jeg er simpelthen for underlig nogle gang. Så nu er jeg ved at planlægge den helt store tur, med selvsiddende strømper, glidecreme i store mængder, og måske den we-vibe dér.

Fortæl mig lige at jeg ikke er den eneste der har prøvet at få dårlig samvittighed over at sige nej til sex!

 

yjTrgIi

5 kommentarer

 • Rose

  Du er langt fra den eneste! Jeg har før følt mig nødsaget til at sige nej tak – det føles ganske horribelt, og jeg får den vildeste skyldfølelse. Men så længe han er sød og forstående, er der jo ikke noget problem i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er slet ikke den eneste! Jeg får ALTID dårlig samvittighed. Specielt fordi min kæreste tager det MEGET personligt.. På den der ”Det er også bare min skyld og jeg er ikke sexet”-måde. Det er også lidt som om det ikke er okay at sige nej. Ved ikke om det er i forhold til køn, men i hvert fald så er du ikke alene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne 33 - KBH

  Er da helt OK at sige nej til sex, uden det mindste gram af dårlig samvittighed, min kæreste har en generelt større sexlyst end mig, han kunne knalde dagligt, hvor jeg ligger mere på 2-3 gange om ugen – og har da sagt nej en del gange gennem de 12 år vi har været sammen nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger life coach #58