Dét her skal I lave på jeres næste date

Det pisser mig af når..

Folk fløjter og pifter efter tjeneren/bartenderen/ekspedienten. Jeg synes simpelthen det er SÅ flabet, og jeg har lyst til at skælde folk hæder og ære fra, hver gang jeg ser det. Hvilket faktisk er ofte. Jeg forstår ikke hvad det skal til for. Man kan jo sagtens fange deres opmærksomhed på en ordentligt måde. De er jo ikke hunde! Jeg bliver simpelthen så arrig over det. Jeg ved ikke om det måske er fordi jeg tidligere selv har arbejdet i et servicefag. Men helt generelt synes jeg det er noget underligt noget. Jeg har også tit oplevet det, bare som en helt generel måde nogle folk prøver at komme i kontakt med en på – f.eks. når man bliver fløjtet efter, på den der vamle “how are you doing?”-måde. Det er IKKE attraktivt. Min standard reaktion når folk gør det er altid “Jeg er IKKE en hund!” ellers bliver de bare ignoreret, eller set på med mit allerbedste bitchface.

KPe14Y2

12 kommentarer

 • SÅ enig! Det er simpelthen så respektløst og arrogant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg tror ikke rigtig det har noget med det at gøre, jo måske, men langt de fleste jeg kender inklusiv undertegnede er enige. Hvis jeg nogensinde var på en date der gjorde sådan ville jeg flove mig, forklare ham hvor fucking taktløst det er og så ville den date vist ellers være tabt på forhånd. Hvis fremmede gør det, nøjes jeg dog med et flabet øjenrul med et “gider du lige” i deres retning, fordi jeg tvivler på jeg fremstår i et bedre lys af at råsvine en fremmed. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det er jo netop der dilemmaet ligger :p IH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er tjener og jeg vælger simpelthen at ignorere folk der fløjter efter mig, går videre og forsøger at finde nogle andre der har brug for hjælp.
  Gider slet ikke finde mig i sådan noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julio

  Som tjener er dit ENESTE job, at tjene kunderne, dvs. du skal gøre præcis hvad kunden siger, og du har ingen bemyndigelse til at klage, da du er den laverestående af de to parter. Derfor er det kundens ret, at anskaffe sig tjenerens/slavens opmærksomhed på den måde, som vedkommende ønsker.
  Kapis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Der må jeg erklære mig ikke-enig. Selvom man er tjener, så fortjener man at blive behandlet ordentligt. Det er såmænd ligegyldigt HVAD ens job er, så er der ikke noget der retfærdiggør så respektløs opførsel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julio

   OK, frk. ligestilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Julio,
   Jeg håber sådan du kommer ind på min tank,hvor jeg er serviceassistent. Når du er der, kan du så ikke lige tale nedladende, eller andet lign. bare for jeg kan opdrage på dig, og smide dig ud med flyvende fart? Det ville jeg sådan elske!

   Ps. du lyder som et dejligt varmt menneske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julio

   Uhh det lyder sjovt, adressen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   overstående kommentar viser fint hvad der er galt med princippet om “kunden har altid ret” når det tages derud at det betyder at man så bliver umyndiggjort fordi man udfører sit job. Der er dog ret sjove og groteske eksempler på hvad folk i servicejobs så finder på at gøre over for kunden:

   http://www.klfnet.dk/aktuelt/trojaborgs-blog/blog/artikel/moralsk-stress-og-koffeinfri-kritik/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét her skal I lave på jeres næste date