Sådan bliver du mentalt klar til en date

Ting der er sexet i teorien, men ikke i praksis..

Vi har vel alle prøvet det. At gå med en idé om nogle ting der er sexede.. Og når man så udlever den der lille fantasi, så er det sgu ikke så sexet, som man havde håbet på. Eller troet. Så for at spare alle for nogle ærgrelser og skuffelser, så har jeg såmænd samlet en lille liste af ting, som I med fordel kan lade være med at prøve.

 • Sex i en vandseng
  Nej nej nej. Man forestiller sig et lækkert ‘bounce’, der er med til at gøre god sex fantastisk. Og mange mennesker tænker automatisk på sex, når ordet “vandseng” bliver nævnt. Men for at gøre en lang historie kort, så gør det der vand-vug absolut intet godt for den “rytme” man normalt får gang i, under sex. Det føles mest af alt som modstand, og det er svært at få nok kraft og bevægelse i ens stød.
 • Oralsex med tungepiercing
  Jeg indrømmer blankt, at jeg generelt har et meget stort problem med tungepiercinger. Jeg synes, det er så usexet, at den der stang kører rundt i kæften på folk. Nå. Uanset, så skulle det da prøves, da det jo egentligt har ry for at være godt – altså at have oralsex med en, der har tungepiercing. Det var ikke korrekt i mit tilfælde. Den der kugle kørte rundt, og føltes egentligt bare som noget, der var i vejen. So not sexy.
 • Oralsex med isterning i munden
  Endnu en ting, der har ry for at være godt, og pirrende. Det er ikke sexet, at være den der giver – så er det sagt. Og jeg har ellers intet problem med at give oralsex generelt. Jeg tænder faktisk normalt på det. Men ikke med en isterning i munden. Isterningen smelter og bliver til vand. Det vand skal ende et sted – man sluger det. Altså sluger man en god slat pik-vand. Sexet? Nej vel? Og det er alt for kold og vådt, til overhovedet at være behageligt at modtage. Eller tager jeg fejl, kære mænd?
 • Stripshow
  Tanken er helt fin og fræk, ingen tvivl om det. Og jeg er også sikker på at dette punkt har potentiale til at kunne blive frækt. Sagen er bare den, at når det kommer til stykket, så er det sgu svært at hive tennissokkerne af på en sexet måde. Ofte bliver det jo bare en kluntet og kikset dans, man ofte begiver sig ud i med en liiiiidt for høj promille. Leave it to the professionals.
 • Rollespil
  Jeg er helt med på, at det er sexet at klæde sig ud i små frække kostumer, hvor der ikke er meget, der er overladt til fantasien. Men når det gælder selve rollespilsdelen, så er det bare super akavet, at stå der i sin latexdragt og spørge om ens kæreste skal have tjekket temperaturen, og undlade at være ved at skvatte sammen af grin efter den replik. Det dur ikke!

 

Har I flere ting der skal med på listen? Eller er der noget, som efter jeres erfaringer, skal slettes fra listen?

ojd2ROp

7 kommentarer

 • Katja

  Jeg synes bestemt at isterning er go! Både som modtager og giver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Er det rigtigt? Jamen fedt at der er nogen der har haft held med det. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hahahahaha isterninger er jeg med på.. Det gør nærmest ondt jo…. Det samme med stearin .. Det skulle prøves men det gjorde faktisk pisse ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. Jeg holder mig fra stearin så. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eline

   Prøv med de billigste “sterin”lys du kan finde. 100% stearin gør MEGET mere ondt, end de billige lys, som egentlig er paraffin oftes. Så hvis der skal leges med stearinlys, så sørg for de ikke er af 100% stearin 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sex i badet.. det er vildt besværligt jo :p Men måske har højdeforskel noget at gøre med det? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det har du ret i! I særdeleshed i badekar og pools.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du mentalt klar til en date