Tinderslut leger Life coach #57

Tinderslut tester parvibrator

spons_tinderslut

ww

Køb WE-VIBE her.

Som jeg jo tidligere har fortalt, så har hjemmesiden winkwink.dk bedt mig om at anmelde nogle af deres produkter. Jeg har allerede anmeldt et bondagesæt (afprøvet sammen med Bedstevennen) fra dem. I kan læse om oplevelsen lige HER. Winkwink er en meget classy hjemmeside som forhandler sexlegetøj og lingeri. Den er super fin, og ligner på ingen måde en pornoside, hvor forhandlerne virker til at ville røvrende en. Allerede dér er de et ordentligt skridt foran mange andre sexlegetøjsforhandlere på nettet. Det er jeg ret vild med. De er har et kæmpe fokus på kvalitet, så samtlige af deres produkter er valgt ud fra diverse brugerundersøgelser – det synes jeg er super fedt, for så ved de ligesom at det de sælger, er der nogle der før har haft succesoplevelser med. For at købe sexlegetøj på nettet kan være en fucking jungle. Hvad skal man købe? Hvad er godt? Hvad er god kvalitet? Hvad tænder jeg på i virkeligheden? Hvad synes min kæreste ville være frækt? Der er tusindvis af spørgsmål som man har brug for at få svar på, når man sidder der, og klapper i sine lystne små hænder, over en klitorisvibrator som i virkeligheden ender op med at brænde klitten af en. Det er meningen at det ikke skal ske når man handler hos winkwink, netop fordi deres produkter er kvalitetstestet. Og nu har jeg så sagt ja til at være en der tester.

Anmeldelse:

Bedstevennen og jeg prøvede parvibratoren her i weekenden. Den er ganske lille, og meget let bøjelig i materialet. Den “flade” ende indføres i kvindens skede, imens den brede ende skal hvile på klitoris. Den var ganske nem at få ind og sad godt fast – hvilket var en af de bekymringer jeg havde; “Hvad nu hvis den glider ud?!”. Men det gjorde den ikke, den blev siddende hvor den skulle. Man kan styre we-vibes viberationer med en app, eller med en lille knap som sidder ovenpå den brede ende af vibratoren. Der er er utal af forskellige viberationsprogrammer, så der er en stor chance for at den rammer noget i alles smag, hvilket er super smart. Jeg er meget forundret over det, og desuden også over styrken på vibratoren, når man tænker på hvor lille den er. Det er virkelig et stykke kvailtetslegetøj!

Bedstevennen og jeg, brugte we-vibe i missionær – den omfavnende og tætte af slagsen, hvilket jeg faktisk ikke tror, gjorde noget godt for nogen af os. Bedstevennens skambet trykkede vibratoren hårdt ned på min klit og mit skamben, hvilket jeg helt ærligt synes var for meget af det gode. Det gjorde ondt, men jeg er helt overbevist om, at det var vores valgt af stilling og ikke we-vibe der var skyld i det. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang med at bruge den under andre stillinger – vi blev enige om at doggystyle nok er en fantastisk stilling sammen med we-vibe. Og også en anden stilling vor manden er øverst, men hvor han måske støtter på sine knæ, altså sådan så han ikke ligger helt nede på en, og derved lægger præs på vibratoren. Mulighederne er mange, og selvom det ikke var den fedeste førstegangsoplevelse i verden, så er det helt klart noget vi gerne vil arbejde videre på, for we-vibe fejler absolut ingenting. Der er sindssygt mange muligheder for at gøre det super godt og lækkert, det handler bare om at finde ud af hvilke stillinger der virker bedst sammen med we-vibe. Men jeg vil nok anbefale den til lidt mere erfarne par mht. sexlegetøj. Hvis man er helt ny i gamet, så vil jeg anbefale at bruge den som en klitorisvibrator, altså uden at man indfører den flade del i skeden.

Jeg skal nok holde jer opdaterede med hvordan den er at bruge i andre stillinger. Jeg glæder mig i hvert fald til at få flere erfaringer med we-vibe. I kan få 10 % rabat inde på winkwink.dk med koden 10%tiltinderslut. Den kan bruges på alle deres produkter og ikke kun we-vibe, så der er rig mulighed for at komme ind i sexlegetøjsgamet! Slå jer løs, og lad mig høre hvordan det går.

 

4 kommentarer

 • Henrik

  Vi har kigget på den i et stykke tid, men har endnu ikke købt den, så jeg glæder mig virkelig til at høre om jeres erfaringer med den, når I bruger den på andre måder. Jeg tænker også at den vil være god når du er øverst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det kan også sagtens være. Der har man jo selv mulighed for at bestemme tempo og pres! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Hvor længe virker den rabatkode? For kan ikke få den til at virke derinde 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg ved faktisk ikke hvor længe de havde tænkt sig at den skulle virke, men jeg kan godt lige forhøre mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #57