Ting der er sexet i teorien, men ikke i praksis..

Sex on your feet

Affiliate_tinderslutSko

 

Nummer 1Nummer 2Nummer 3Nummer 4Nummer 5 Nummer 6

Jeg elsker sko. Jeg elsker i særdeleshed stiletter. Ikke kun fordi de er smukke at se på, men også fordi jeg føler at jeg kan alt, når jeg har de rigtige sko på. Jeg føler mig selvsikker, sexet og uovervindelig i smukke sko, og det er en følelse som jeg også elsker at tage med mig ind i soveværelset. Bedstevennen elsker også når jeg har høje sko på i sengen. Han synes at det ser skide frækt ud, og så siger han at min attitude er anderledes, når jeg har høje sko på, end når jeg har bare fødder. Han siger at jeg bliver mere fræk, eksperimenterende og “femme fatale” med sko på. Det tror jeg helt klart har noget at gøre med hvordan jeg ser mig selv, når jeg har smukke sko på. Jeg tør mere, når jeg føler mig selvsikker og sexet. Jeg smider hæmningerne. Det føles fantastisk. Det er ikke noget jeg har på hver gang vi dyrker sex, men ind imellem, så synes jeg det er super frækt at have hæle på. Både med og uden dertilhørende lingeri.

Jeg har samlet en lille collage med både smukke OG billige sko til jer. De er alle sammen fra NLY Brands, og der er i øjeblikket 20 % rabat på alle items fra de forskellige NLY brands, hvis man bruger rabatkoden NLYBRANDS. Jeg synes at det er en fantastisk mulighed for at prøve det af med sex med stiletter på, når de nu er så fine og billige, og at man så oveni kan få rabat. Jeg tror selv jeg bliver nødt til at klikke nr. 5 hjem. De er SÅ fine, og lidt sex-and-the-city-agtige. Har I andre nogle gode erfaringer med at have stiletter på under sex? I så fald, smid endelig en kommentar i kommentarfeltet.

woman-convicted-of-murdering-with-heel

2 kommentarer

  • S

    Nr 5 har de vildeste Grease vibes, eller er det bare mig, i sleepover scenen? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der er sexet i teorien, men ikke i praksis..