Om sex på første date

Sådan bliver du mentalt klar til en date

Der er rigtig mange der bliver nervøse ved tanken om at skulle på date, og især på en date med en man ikke har mødt før. Det problem har jeg dog ikke, så jeg tænkte, at jeg ville dele nogle at mine tricks til hvordan man undgår at blive nervøs.

 • Hav i tankerne, at det går begge veje. Du er ikke alene – din date sidder i samme situation.
  Selvom du tænker “åh nej, hvad nu hvis min date bliver skuffet”, “Hvad nu hvis vi ikke har noget at snakke om”, “Hvad nu hvis min date brænder mig af”, så er det præcis de samme ting ens date undrer sig over. Man er i fuldkommen samme situation, og den tanke, finder jeg beroligende.
 • Vær lækker, fra inderst til yderst.
  Man bliver SÅ meget mere selvsikker, når man har undertøj på der sidder fantastisk, blød hud, glatte ben og hvad man nu ellers godt kan lide. Selvom andre ikke kan se det, så giver det en selv en følelse af at man er attraktiv. Og når man føler sig attraktiv bliver man automatisk mindre nervøs.
 • Læs jeres samtaler igennem et par gange.
  Sørg for at du ikke glemmer noget, eller tager fejl af din date og en anden. På den måde virker du engageret i daten, og nonchalant.
 • Sørg for at du bestemmer location.
  På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, om du kan finde stedet, hvor man går ind, hvad ting koster, og om det er godt. Så kan du udelukkende bruge din energi på at være charmerende og på at holde samtalen kørende.
 • Vælg mad der kan spises pænt.
  Lad vær’ med at vælge et sted hvor man spiser snasket mad, selvom det smager godt med en gang spareribs, er det ikke det mest charmerende imellem tænder og på tøj, på en date.
 • Mødes til kaffe eller drinks.
  Undgå egentligt at spise sammen på første date. Det er ret grænseoverskridende at spise foran en man ikke kender, både mht bordmanerer, mængdebedømmelse af maden, hvem-betaler-issuet, skal man have dessert, osv osv. Vælg at mødes til en drink eller en kop kaffe første gang, i stedet.

Hvis man sørger for følge nogle af mine råd, så kan man minimere nervøsiteten og nerverne ved ens første date, en hel del. Det handler om at gøre situationen så behagelig som muligt, og at man føler at man er på hjemmebane – i særdeleshed hvis man faktisk ER en person som har tendens til at blive meget nervøs, når man skal møde nye mennesker. Kast jer ud i datinglivet, det er skide underholdende!

 

post-11442-sheldon-breathing-in-a-paper-b-17kp

 

4 kommentarer

 • Louise

  Et ønske fra en fast læser:-)
  Hej har været glad læser lige fra start, men synes efterhånden at bloggen virker tom, selvfølgelig hvis privaten trækker meget i tiden.. Men jeg savner noget læsning med kant, ligsom du plejer at gøre….
  Hedt sex fra dit private liv, hvad der ikke fungere i sengen, hvad man taler og ikke taler om i sengen… Hvad der kan skabe dilemmaer i et forhold og hvordan du ville løse det(F.eks. hvis din kæreste lige pludselig begynder med mange byture med alle hans single gutter, men du er imod det)
  Eller en guide til at “blende” med gutterne, for at føle sig som en del af slænget, eller hvad du har lavet i din anonyme hverdag, tips til lækre og flotte bikinier, undertøj osv. Romantiske ideer med kæresten, osv… Idéerne er mange! Håber der kommer flere indlæg, som engang, for du er en fantastisk blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg har også savnet at skrive indlæg med kant. Jeg er så småt kommet i omdrejninger igen, og jeg gør hvad jeg kan, med den tid jeg har. Men min ambition er helt bestemt også at indlæggene skal blive bedre igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg! Jeg nyder virkelig at læse din blog!
  https://josieees.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sex på første date