Tinderslut leger Life coach #56

Mit “nye” crush er..

Jesper Binzer (fra D-A-D). Ikke fordi jeg som sådan synes at han er lækker. Han er en pæn mand, ingen tvivl om det, men ikke lige min “type” udseendemæssigt. Så det er ikke det der gør det. Men som jeg har sagt før, så har jeg virkelig noget med stemmer. Jeg tænder så meget på bestemte stemmer. Jeg har faktisk skrevet dette indlæg om stemmer, og hvilke andre stemmer jeg tænder på. Jeg må stå ved at jeg elsker D-A-D. Jeg synes at det er skøn musik, men her for nyligt opdagede jeg nedenstående sang. Den er slet ikke ny, jeg har bare ikke været så heldig at høre den før. Den er med Hej Matematik og Jesper Binzer. Ikke umiddelbart et mix man tænker passer godt sammen, men jeg synes faktisk at det er et skide fedt nummer! Og jeg ELSKER Jespers stemme heri. Jeg elsker også den Billy Idol lyd som nummeret har, udover de elektroniske elementer. Jeg skal være fuld i næste weekend, og jeg SKAL simpelthen ryste numse til det her nummer, det er helt klart.

 

Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #56