Læs dette fantastiske indlæg!!

Min bondageoplevelse

spons_tinderslut

FSOG

Bondagesæt købes HER.
Rabatkoden 10%tiltinderslut giver 10% på køb på winkwink.dk.

 

Jeg blev kontaktet af winkwink.dk, som spurgte mig, om jeg ikke havde lyst til, at afprøve nogle af deres produkter, og give en anmeldelse af dem. Til at starte med var jeg lidt skeptisk – mest fordi at jeg ikke vil have at sponsorerede indlæg skal være den del der fylder mest på bloggen. Men så tænkte jeg nærmere over det, og jeg synes selv rigtig godt om ærlige anmeldelser af produkter på andre blogs, så jeg tænkte at idéen da vare lige så god når der var tale som sexlegetøj, især fordi det kan være lidt en jungle at finde rundt i, plus at mange af tingene er dyre, og det er simpelthen så ærgerligt at spilde mange penge på noget som slet ikke fungerer for en når man prøver det i virkeligheden. Derfor valgte jeg at takke ja til winkwink.dks tilbud. Dertil vil jeg også lige sige at jeg ikke er blevet betalt af dem, til at skrive det her indlæg. Jeg har fået produkterne af dem (hvilket jeg selvfølgelig betaler skat af), men de betaler mig ikke for at skrive noget bestemt om produktet. Derfor er jeg også 100 % ærlig i min anmeldelse. Det første jeg vil anmelde er ovenstående bondagesæt. Der kommer en føljeton i form af en anmeldelse af en parvibrator indenfor nærmeste fremtid. Jeg håber at I kan bruge anmeldelserne til noget, og at de måske giver jeg en idé om hvad man med fordel kan købe, og måske endda også hvad man bør lade vær’ med at købe.

Men jeg kan jo starte med at fortælle jer lidt om winkwink.dk: Da jeg selv skulle stalke hjemmesiden, da jeg var i gang med at beslutte om jeg ville takke ja eller nej til deres deal, så lagde jeg med det samme mærke til, hvor pæn og eksklusiv hjemmesiden så ud. Det er en ting der er ret vigtig for mig, når jeg skal købe sexlegetøj og lingeri. Det skal helst ikke se billigt, sketchy og trashy ud. Og det gør hjemmesiden bestemt ikke. Den udstråler lækkerhed og kvalitet – hvilket, da jeg læste videre, fandt jeg ud af at det er en del af deres koncept. Deres produkter er  nøje udvalgte på baggrund af brugertests, kvalitet og materiale. Som de selv siger, så er det på den måde de sikrer, at deres kunder altid får et produkt som er gennemtestet og som opfylder det behov som kunden har. De går meget op i at hjemmesiden ikke ligner en porno-side, da de ikke mener at der er noget pinligt eller ekstremt i at købe frækt lingeri og sexlegetøj. So far so good? Det var i hvert fald et koncept som jeg selv kan stå inde for, hvis jeg skulle være med til at anmelde deres produkter. Hos winkwink.dk fokuserer de meget på kvalitet, som de udtaler, at de synes er en mangelvare hos de fleste af de internetshops der forhandler sexlegetøj. Derfor arbejder de på at udvikle en branche med mere kvalitet, mindre kvantitet og dårlige produkter du kun kan bruge én gang. De vil gøre det nemt, sikkert og sjovt at handle disse sexlegetøj. Også for de kunder som er nybegyndere på området.

Anmeldelsen:

Bedstevennen og jeg prøvede bondagesættet i går aftes. Jeg var lidt skeptisk fra begyndelsen – mest fordi jeg ikke er den store tilhænger af Fifty Shades of Grey. Selerne som hører med til sættet, lagde vi under madrassen, så der var et “håndjern” i hvert hjørne. Det blev mine hænder og fødder så spændt fast i. Jeg har før prøvet bondagesex med de der forfærdelige plyshåndjern som var et hit i 00’erne. Og de gjorde SKIDE ondt at bruge, så det var aldrig rigtigt mig. Men de håndjern (som faktisk ikke er håndjern) som hørte med til sættet, var faktisk super behagelige og bløde at have på. De er lavet af stof og lukkes med velcro, så der er ikke noget der gnaver i ens håndled og ankler når man har dem på.

Anyhow. Jeg blev spændt fast, og det var lidt out of my comfort zone, for at være ærlig. Jeg plejer at være i kontrol, så når man pludselig ikke er det længere, så er man lidt i nyt terræn. Men det føltes faktisk super frækt og grænseoverskridende på samme tid. Bedstevennen brugte lang tid på at røre ved mig, og nusse min krop, hvorefter han fik mig til at komme, med en klitorisvibrator. Det føltes helt vildt intenst ikke at kunne bevæge kroppen, når man kommer. Men det var virkelig godt! Efter jeg var kommet, så skulle vi knalde – det kunne dog ikke rigtigt lade sig gøre imens jeg havde fødderne spændt fast. Mine ben var simpelthen for udstrækkede, til at man kunne få en ordentlig rytme i gang. Vi spændte mine fødder op, så det kun var mine arme der var spændt fast, og så fungerede det meget meget bedre.

Alt i alt var det en virkelig god oplevelse, og Bedstevennen synes at det var super lækkert, at han kunne gøre præcis hvad det passede ham med min krop. Det syntes jeg også. Produktet var virkelig god kvalitet. Det var behageligt at have på. Faktisk bemærkede jeg ikke at jeg havde det på, udover at jeg selvfølgelig ikke kunne bevæge mig. Og selvom jeg selvfølgelig prøvede at trække arme og ben til mig, så rykkede velcroen sig ikke det mindste fra hinanden. Det var jeg meget imponeret over, for jeg lagde alle mine kræfter i, bare liiige for at prøve. Hvis man gerne vil prøve kræfter med lidt blid bondage, så er det et virkelig godt produkt, og det et super nemt at forstå hvordan de forskellige ting skal sættes sammen.

2 kommentarer

 • Nysgerrig

  Dejlig brugbart indlæg, det er en jungle med det sexlegetøj – men noget så skønt når man rammer rigtigt. Vil glæde mig til flere indlæg om dette 🙂
  Det er måske bare mig, men kan du uddybe hvordan du kunne spændes fast ved at “ligge selerne under madrassen”? Jeg har nemlig længe kigget på sæt som dette, men da min seng kun er to boxmadrasser på gulvet, har jeg ikke kunne se mange muligheder, mht hvor selen skulle kunne sættes fast..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er en sele, som ligesom er en kryds. De 4 ender trækker man så op i hvert hjørne af madrassen, hvis man vil have at vedkommende der skal spændes fast, skal være udstrakt på den måde. Du kan sagtens lægge selerne under madrasserne på gulvet, det er intet problem. Vores blev heller ikke sat fast til sengen eller noget. Tyngden af madrassen og af dem der ligger i sengen holder uden problemer selerne fast. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs dette fantastiske indlæg!!