Mit "nye" crush er..

Læs dette fantastiske indlæg!!

Jeg har lige læst et fantastisk indlæg, som jeg helt klart mener bør læses af ALLE kvinder der nogensinde har syntes at deres egne kønsorganer er grimme og utiltrækkende. Indlægget er skrevet af MEYERMOR, og handler om kvinders egne opfattelser af vores kønsorgan, fisse, kusse, filet, vulva, whatever. Jeg vil da gerne indrømme at jeg ikke altid har været super selvsikker om den, men det er heldigvis ikke noget jeg har et problem med længere. Jeg synes ikke at min fisse er smuk, men jeg elsker den. Den er grunden til at jeg kan få orgasmer, føde børn. Dens “funktioner” om man vil, er fantastiske, og er i sig selv grund nok til at man bør elske sin fisse!

LÆS INDLÆGGET HER!

0babbe2724d103911500764abc216a42

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit "nye" crush er..