Vinderen er..

Lækker seng = lyst til at være i sengen = mere søvn og mere sex

Affiliate_tinderslut

sengetøj

Nummer 1Nummer 2Nummer 3Nummer 4Nummer 5

Jeg har virkelig en svaghed for sengetøj. Jeg er også en af dem der skifter sengetøj ca. hver 4-5 dag, så jeg altid sover i noget nyvasket og “sprødt” sengetøj. Det er totalt hverdagsluksus for mig, og det gør også at jeg elsker at bruge tid i min seng – både når jeg skal sove, men også når jeg skal andre ting. Som så meget andet, så synes jeg virkelig at det hjælper på lysten, at der er noget visuelt lækkert, som lokker en. Det er lidt det samme med madbilleder – ens tænder løber jo i vand når man scroller igennem Instagram. Jeg har det på samme måde, når jeg har en lækkert redt send i mit soveværelse. Jeg har derfor også mange forskellige sengesæt. Jeg har faktisk allerede nummer 1 på collagen, og jeg har lige klikket nummer 5 hjem også. Jeg kan virkelig anbefale at man prioriterer sin seng, både når det gælder sex og søvn, og hvis man har lidt svært ved at finde tid i sin hverdag til at få sovet mere, eller til at få dyrket mere sex, så kan det altså hjælpe, at gøre det mere attraktivt for sig selv, at bruge mere tid i soveværelset.

Lige nu er der 25 % ekstra på alle udsalgsvarer inde på Ellos, hvis man benytter koden “335705“. Der er VIRKELIG penge at spare, på i for vejen nedsatte ting derinde, så det er en god mulighed for at opgradere både hjemmet og garderoben. Jeg har for resten overvejet lidt, at lukke jer en lille smule mere indenfor hos “Tinderslut”. Jeg har ikke et ønske om at opgive min anonymitet, men jeg kunne godt tænke jer, at I lærte mig lidt bedre at kende. Jeg har overvejet at uploade lidt billeder omkring hvordan jeg bor, f.eks. af min seng. Eller nogle af mine sko, eller mit tøj. Sådan så man som læser, får et lidt bedre indblik i hvordan jeg klær’ mig og bor. Det vil udelukkende blive små detaljer, men jeg tænker at det kunne være sjovt. Hvad tænker I om idéen?

 

14 kommentarer

 • Charlotte

  Hej. Den der kode virker ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det skulle den meget gerne gøre. Hmm, du har ikke skrevet apostrofferne med, vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Koden kan kun bruges til i forvejen nedsatte produkter. Er du sikker på at du har brugt koden på udsalgsvarer? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Hej. Lige en opfølgning 🙂 Jeg skrev til Ellos’ kundeservice og har fået flg. svar:

   Hej
   Tak for henvendelsen.

   Vedr. Kundenummer.: XXXXX

   Vi beklager fejlen. Vi har lagt den manglende rabat på 109,40 tilgode på dit kundenummer, så beløbet automatisk bliver fratrukket din ordre når den bliver afsendt.

   Med venlig hilsen
   Ellos Helpdesk Support
   Anette Fischer
   http://www.ellos.dk/kundeservice

   Således endte historien godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Super! 😀 Tak for info.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kan heller ikke få den til at virke 🙂 Den bliver registreret, men den giver ikke 25%

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg har fået Bloggers Delight til at kigge på sagen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Koden kan kun bruges til i forvejen nedsatte produkter. Er du sikker på at du har brugt koden på udsalgsvarer? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har brugt koden på nedsatte varer, men den vil ikke du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mystisk.. Jeg har selv brugt den, hvor den virkede fint. :s

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har de fleste sengetøj fra Ellos, og de kan virkelig godt anbefales! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det lyder vildt spændende at du vil vise nogle små detaljer om dig selv! Det er jeg spændt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er..