Sex on your feet

Bedstevennen rykker mine grænser!

Kan I huske dette indlæg, som jeg skrev for et godt stykke tid siden efterhånden? Mange af tingene der står i det indlæg, er jo også ting som Bedstevennen ved om mig, fordi vi har været venner i så mange år, inden vi blev kærester. En af tingene som han har husket, er åbenbart, at jeg rigtig godt kunne tænke mig, at prøve bungeejumping. Det skulle jeg nok aldrig have fortalt ham.. For nu har han i hvert fald købt mig et gavekort til en gang bungeejumping. Jeg har et eller andet sted altid troet, at det var en af de ting jeg snakkede om at jeg gerne ville, men aldrig ville få taget mig sammen til. Det tænkte Bedstevennen også, og det var han vist ikke helt tilfreds med. Så nu skal jeg ud og realisere mig selv via frit fald fra kran..

Gavekortet er gyldigt i et år, så det er også i den nærmeste fremtid jeg bliver nødt til at tage mig sammen. Jeg glæder mig helt vildt, og er totalt i panik på samme tid. Jeg er dog nået frem til, at det ikke er noget jeg har tænkt mig at prøve når der er koldt udenfor. Så mit gavekort bliver gemt væk indtil der er varmere i vejret.

 

Dot-falling-from-the-sky-A-Bugs-Life

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex on your feet