Hjælp en Tinderslut i nød!

Tindersisters #51 – Sexet Tinderdate

“Kære Tinderslut og alle i andre tindersisters!

Her kommer min frække tinderhistorie, som har resulteret i en helt fantastisk bolleven.

Jeg er for få måneder siden flyttet fra københavn og til midtjylland for at studere. På den nye skole endte jeg i en klasse, hvor jeg hurtigt begyndte at snakke med en af pigerne. Og lad mig bare sige at hun havde nogle saftige tinder historier! Vi morede os og snakkede meget om dette, og hun spurgte også efter mine historier. Måtte indrømme over for hende at jeg ingen havde, da jeg slet ikke havde tinder. Aftenen efter besluttede jeg mig for at få det. Hurtigt matchede jeg med denne fyr. Super lækker, og med det frækkeste glimt i øjet! Vi skrev lidt frem og tilbage i et par dage, også fik jeg hans snapchat. Efterfølgende foregik alt over snapchat, og han sendte simpelhen de lækreste selfies. Billederne jeg fik af ham begyndte at blive mere og mere frække, og der var ingen tvivl om at han ville ha mig. Og jeg ville ha ham! Vi aftalte at han en aften skulle komme hjem til mig. Op til mødet vidste vi begge hvad der skulle ske. Det banker på min dør, og knap nok inden han når at lukke døren bag sig igen, har han revet tøjet af mig! Han løfter mig op, og kysser mig vildt og voldsomt mens han går igennem min lejlighed og leder efter soveværelset. Da han finder det smider han mig i sengen, og begynder selv at smide tøjet. Stille og roligt, og vildt sexet mens han holder øjenkontakten med mig. Han gik direkte ned mellem benene på mig, og slikkede mig bedre end nogen anden mand nogensinde har gjort. Allerede her går det op for mig at denne mand ved hvad han har gang i! Hurtigt og let får han vendt mig om på maven og hans pik fylder mig ud. Han er ikke typen der elsker, han knepper. Hårdt. Det er ham der bestemmer, og han vender og drejer en rundt i sengen som det passer ham. Det var fantastisk sex som jeg aldrig havde prøvet før. De andre fyre jeg har været sammen med har aldrig taget initiativ som ham her!

En uges tid efter første møde med ham, er jeg en aften på vej hjem fra arbejde. Klokken er ca 23.30, da jeg på vej hjem modtager en besked fra ham hvor der står han er på vej hjem til mig. Wow. Jamen okay! Igen, havde vi den mest fantastiske sex! Vi ses nu et par gange om ugen, og aldrig har han skuffet mig.

Mit første tinder match endte med at blive første gang jeg fandt ud af hvordan sex VIRKELIG skulle føles!

Med venlig hilsen jeres tindersister. ”

 

62e3831459565d57833263ac367d51ad

3 kommentarer

 • Jeanne

  Den bog har jeg også læst – fifty shades of gray.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nowa

  Ku hende her ikke lige begynde at blogge ??? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  noget off ved den her historie. som om en fyr har skrevet den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp en Tinderslut i nød!