Tindersisters #51 - Sexet Tinderdate

Til vinterhuden.. og sexede aftener

Affiliate_tinderslutRen
 Moroccan massageolie fra REN

Jeg har en guilty pleasure – nemlig massager. Jeg synes at massage er en meget intim ting, og mig og Bedstevennen har haft ualmindeligt mange lækre stunder, som følge af en sensuel kropsmassage. Jeg synes både det er skønt at modtage og at give. Jeg elsker selv at give massage, for så har jeg fuld kontrol, og mulighed for at udforske Bedstevennens krop. Det jeg godt kan lide ved at modtage, er selvfølgelig at jeg synes det er fantastisk at mærke stærke hænder overalt på min krop. Det er både pirrende og afslappende. Og så elsker jeg også den spænding jeg føler når jeg bliver rørt ved. “Hvor mon han rører næste gang?”. Jeg synes at det er virkelig frækt, og helt ærligt, så kan jeg faktisk ikke huske hvornår vi sidst har haft fat i massageolien, uden det endte i en hed omgang sex bagefter.

Jeg har selv lige klikket ovenstående hjem. Det er en fantastisk massageolie, som er i virkelig god kvalitet. Jeg køber den kun hjem når den er på tilbud, for normalt synes jeg at den er lidt for pricy i forhold til hvad jeg er villig til at give for en massageolie. Men lige nu er den på tilbud lige HER. Der er virkelig gode penge at spare, i forhold til normalprisen. Så hvis man godt kan lide at forkæle sin krop, eller at forkæle sin kæreste, flirt eller bollevenner med en massage, så kan jeg virkelig anbefale ovenstående produkt. Jeg mener faktisk også at jeg har linket til det før, herinde.

Der er desuden lige nu også tilbud på alverdens andre produkter inde på Cocopanda. Så selvom man måske ikke har lyst til det mærke massageolie, så er der altså et hav flere at tage af.

 

 

2 kommentarer

 • s

  Bare lige en lille en – der skal stå affiliate og sponsoreret indlæg, inden man begynder at skrive – ikke i bunden. Ellers kommer forbrugsmanden efter dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg er ikke så erfaren i affiliate, så jeg har stadig meget at lære. Tak for info. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #51 - Sexet Tinderdate