Jeg vil giftes med #1 - Maren Uthaug

Sådan får du et garanteret match på Tinder

Det er efter hånden et godt stykke tid siden jeg selv har været aktiv på Tinder, men jeg ved at en stor mængde af bloggens læsere stadigvæk flittigt benytter datingmediet, og andre lignede datingmedier. Derfor tænkte jeg at det var relevant at dele nedenstående råd med jer.

Det her dating-fis er jo lidt af en jungle, og det kan være svært at finde ud af hvordan man skal gribe det an, hvis man gerne vil have gevinst i sin søgning. Selvfølgelig og heldigvis er alle forskellige, og har forskellige holdninger til, hvad en god Tinderprofil er, men jeg har prøvet at strikke nogle punkter sammen, ud fra egne erfaringer, som jeg synes er en god guideline. Punkterne er lavet til folk der ikke desperat søger enten kæreste eller tilfældig sex. De er lavet til at starte en kontakt som kan føre til det ene eller det andet. Personligt mener jeg også at det er det bedste udgangspunkt – altså ikke at søge noget bestemt. På den måde er man mere åben over for livets finurligheder, og bedre i stand til at undgå overanalysering og derved pisseirriterende opførsel.

 

 • Ha’ forskellige slags billeder, hvor mindst 2 af dem er i fuld figur. Ellers ha’ 1 til 2 selfies, et en anden person har taget, og muligvis et ferie/badetøjsbillede (dog ikke et vulgært et af slagsen, med mindre det kun er et bootycall du søger).
 • Sørg for at dine billeder faktisk ligner dig. Hold derfor lidt igen med photoshop og vilde filtre. Det er jo ærgerligt at daten bliver skræmt væk, i det øjeblik I ses i virkeligheden.
 • Smil på dine billeder. Det er så vigtigt at man ikke ligner en der er jævnt træt af livet – på den måde bliver folk hurtigt træt af dig. Det er selvfølgelig vigtigt at billederne ligner dig, og matcher din personlighed, men samtidigt prøver man altså på at sælge en vare – en selv!
 • Lad være med at bruge billeder hvor der er andre på. Det gælder både venner, ekskærester, børn og dyr. Det skal være nemt at se hvem der er dig. Hvis du er glad for dyr eller børn, så fortæl det efter at I har matchet.
 • Skriv en kort profiltekst med de mest nødvendige detaljer. Hold dig fra CV’et og livshistorien – det kan du give ud når du bliver spurgt.
 • Skriv gerne en joke eller et citat, i din profiltekst, som siger lidt om din personlighed, uden at det bliver for plat eller corny.
 • LAD VÆRE med at skrive dit Instagram- eller Snapchat-brugernavn i din profiltekst. Det er simpelthen for desperat og en kæmpe invitation til at få diverse klamheder tilsendt.

Happy dating people! Giv den gas og gør Tinderslut stolt!

chris11

 

6 kommentarer

 • s

  Jeg synes IKKE man skal bruge bikini/feriebilleder, hvis man søger noget seriøst. Jeg synes det sender forkerte signaler, but to each her own 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Vil også gøre dig stolt men dur ikk til tinder – har noget andet i tankerne. So: kan huske du gjorde det med svenskeren offentligt et sted. Har du ikk er par kommentarer til hvad der gør et sådan sted passende – især når det er udenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • La

  Nu er det godt nok ikke en kommentar til dette indlæg.. Men håber på lidt hjælp 🙂 Har for et par dage siden kastet mig ud i at prøve tinder.. Appen virkede de første to dage men nu er siden bare blank når man åbner den. Nogle der ved hvorfor? og hvad kan man gøre uden at miste sine matches og dem man har skrevet med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil giftes med #1 - Maren Uthaug