Ting ved mig, som er pisseirriterende

Hjælp en Tinderslut i nød!

Faktum er, at mit hår efterhånden er lidt af en katastrofe. Efter for mange farvninger og for få klipninger, har jeg gang i en proces, som gerne skulle give mig langt og sundt hår. Jeg har derfor brug for en dygtig frisør, som kan lave smukke striber, som ser naturlige ud, og som er dygtige til at klippe.

Jeg kan ligeså godt sige med det samme, at jeg ikke er villige til at give flere tusinde kroner for det. Jeg er ikke nærig, det skal ikke være billigt, for ofte er kvaliteten også der efter, men jeg gider heller ikke at betle uanede mængder monetos bare for at kunne sige at mit hår er lavet et eller andet fancy sted. Altså søger jeg en dygtig frisør, som ikke tager røven på en!

Stik mig endelig jeres bedste råd og erfaringer i kommentarfeltet, for jeg er ved at være desperat!

 

hair-fix

18 kommentarer

 • Louise

  Annika eller Dennis hos Z-Hair på Godthåbsvej er fantastisk dygtige og super søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du skriver godt nok, at du ikke er villig til at bruge flere tusinde kroner på en frisør, men jeg vil alligevel gerne komme med min anbefaling. Kimoli på Vesterbrograde er fantastiske! Jeg havde ikke været til frisør i 10 år, da jeg, efter flere uheldige klipninger (+gråd), bare besluttede at min moster ligeså godt kunne gøre det. Men nu trængte jeg til lidt forandring og hos Kimoli vidste de LIGE hvad der skulle til. De klippede det rigtigt pænt og farvede helt naturlige striber ind, som gjorde at folk efterfølgende spurgte, om det virkelig var solen, der havde lysnet mit hår sådan.
  Det koster, men man er sikker på fantastisk behandling og et smukt slutresultat. Jeg har bare besluttet at det er dét værd med en frisør man stoler på, og som kan sit håndværk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asc

  Lou fra Loukita på birkegade. Sød og dygtig og tager sin tid, når der skal laves tynde naturlige striber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Thomas hos guruhair er simpelthen så dygtig.Han har rimelige priser, er virkelig dygtig til at klippe efter håret og lave naturlige striber.Desuden er han utrolig sød og jeg kommer igen og igen for at få klippet mit hår.
  http://www.guruhair.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Nu kan jeg ikke huske hvor i landet du befinder dig. Men jeg synes jeg kan erindre noget om at du bor i København. I så fald skal du besøge Van den Engh på Vesterbrogade. Det er to virkelig dygtige piger der har den og de er bare så søde. De går meget op i ikke at bruge unødvendige mængder kemi, men formår alligevel at have super mange lækre ting som stadig dufter godt. Det er bestemt et besøg værd. Jeg bliver selv klippet af Nina, men neel er også sindssyg dygtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Amalie Lind, ALTID hende. Hun har reddet mit hår for et par år tilbage. Mit hår har aldrig været flottere, sundere eller længere som det er nu hvor jeg kun kommer hos hende 🙂
  Find hende på Instagram, der kan du se hendes arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis du gider tage til Nordvest, burde du prøve Frisør Tonni, og spørg efter at blive klippet af ham. De har også to fremragende tøser derinde, men Tonni er noget af en detalje-freak, og hiver gerne en barbermaskine frem for at få ens hår helt lige. Det koster 400,- ca, at blive klippet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Frisør Lyborg på Amager! De er dygtige og prisen er meget rimelig. jeg gir 1100 for klip og 2 forskellige farver striber – jeg har langt og meget tykt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frisørsalonen Van Den Engh på Vesterbrogade kan varmt anbefales! De er super dygtige og går ikke ned på kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Niveau på Frederiksberg – H.C. Ørstedsvej. Regitze er mega dygtig, i hvert fald til at klippe. Hun har stået i lære i en Stuhr-salon. Har endnu til gode at få farvet hår der, men de er så flinke der og servicen er i top! Priserne er også helt okay efter Københavnske standarder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Kan varmt anbefale hairconstruction på Vesterbro. De har frisører med priser alt efter erfaring, De er hamrende søde, dygtige og mega gode til at hjælpe hinanden og ingen får lov til at gå ud uden et suverænt resultat!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  ByDunja i København er virkelig dygtig og ikke sindssygt dyrt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nowa

  HairbyDahl på Islandsbrygge – superdygtige og til ordentlige priser! (de har også studierabat, hvis du studerer)
  Bed om Janne, hun er hjernedød til at redde hår. hun redede hvertfald mit! sindssyg prof!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Regitze fra Niveau på H.C. Ørstedsvej. Jeg har til gode at blive farvet der, men klipningen er i top. Hun er dygtig, priserne er overkommelige og servicen er i top! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej:-) jeg er frisør og vil gerne hjælpe dig med dit hår. Find mig på facebook; Line Veiss- pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Mit hår er blevet så sundt at se på efter min fantastiske frisør har haft fat i det! KARIN COSMUS, 25 års erfaring, selvstændig og SUPER DYGTIG!
  Jeg får selv de smukkeste lyse striber for 700,- og klipning for 300,-. – Hvis du bor i København tager det et kvarter at kommer herud, nemlig Gentofte.
  Virkelig, virkelig dygtig frisør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mugshot, du vil ikke fortryde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg kan varmt anbefale at finde en såkaldt hårolog. De gør noget helt andet for dit hår end en almindelig frisør. Mit ødelagte hår blev langt, stærkt og tykkere end nogensinde før. Og det er ikke dyrere end andre frisører.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting ved mig, som er pisseirriterende