Jalousiens konsekvenser

Long time, no see: SVENSKEREN!

Hallo.. Jeg har faktisk en opdatering vedrørende den populære Svensker. Hvem havde set det komme? I hvert fald ikke jeg.

Når jeg siger at der er en opdatering, så betyder det ikke at jeg er begyndt at se ham igen. Bare rolig, det ville jeg aldrig kunne finde på at gøre imod Bedstevennen. Så jeg er stadig i et forhold, og meget lykkelig. Ikke noget nyt på den front. MEN! Jeg er ikke den eneste der er lykkelig og i et forhold. For det er Svenskeren faktisk også nu. Jeg opdagede det over facebook, for der har vi aldrig brudt kontakten. Eller.. Vi taler ikke sammen eller skriver sammen, men vi er stadig “venner” derinde, og kan følge lidt med i hinandens liv. Så det er såmænd meget hyggeligt. Jeg er meget glad på Svenskerens vegne. Han ser simpelthen så glad ud, og det er så dejligt at se!

Mon det er en af jer han er blevet kærester med? Det ville jeg simpelthen elske! Og jeg er btw ked af, hvis jeg har knust nogle hjerte ved at skrive dette indlæg.

tumblr_nlhkcm2wgE1qk08n1o1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousiens konsekvenser