Guide - Sådan flirter du på skrift

Jeg er ikke irrelevant!

Jeg har været lidt i en bloggerkrise i det sidste stykke tid, og det gør ond på min stolthed at indrømme det. Min blog er min baby. Et eller andet sted er den mit hjertebarn. Den startede som en personlig dagbog, og på grund af den niché jeg ramte med mit skriveri, blev den pludselig kæmpestor, og med 500.000 views om måneden. Journalister kontaktede mig dagligt, jeg fik tilbudt jobs, jeg fik tilbudt at deltage i flere tv-shows. Det var skide overvældende. Jeg var lykkelig og rædselsslagen. For at være ærlig, så syntes jeg ikke at den konstante opmærksomhed føltes rar. Det var for meget på en gang. Det gik for stærkt, jeg kunne ikke følge med. Men jeg var stolt. Jeg var pavestolt. Det er jeg stadig. Jeg følte at jeg var en succes. At jeg havde opnået noget helt specielt, noget som ingen kunne tage fra mig.

Jeg skrev om dates, sexeventyr og alle mine oplevelser i den boldgade. Det var en skøn periode i mit liv, og jeg ville og vil ikke bytte den for noget. Men det var jo kun en periode. Jeg var heldig nok til at få manden, som jeg elsker. Og jeg elsker ham fortsat mere og mere for hver dag der går. Han er den jeg vil have børn med – blive gammel med. Så jeg regner ikke med at jeg nogensinde får en singleperiode igen, med nye sexpartnere og vilde dates. Jeg har haft mange læsere, som har udtrykt at de ikke var interesserede i at høre den samme slags seksuelle historier, om mig og Bedstevennen. At det var grænseoverskridende og for meget, fordi det nu var en kæreste jeg “udleverede”.

Jeg blev usikker på om de mon havde ret, om det mon var rigtigt. Så min inspiration dalede, og pludselig poppede der ikke meget andet op på bloggen end Life-coach-indlæg. De indlæg er folk stadig meget glade for, og det er jeg også. Men jeg startede ikke bloggen for at fortælle andres historier, meninger, oplevelser og iagttagelser. Jeg startede bloggen for at dele mine. At det så er blevet en elsket del af bloggen, at give andre et frirum til at fortælle deres oplevelser også, er så en anden ting. Det vil jeg ikke undvære.

Men jeg er nået frem til, at jeg altså heller ikke vil undvære mig. Undvære at skrive. Og jeg vil fandeme ikke acceptere at blive kaldt irrelevant, fordi jeg har en kæreste. Jeg kan dog godt se hvad folk mener. Hvis folk udelukkende læser med for at høre om nye mænd i mit liv, så er det klart at jeg ikke længere kan opfylde deres ønsker. Og jeg har da også mistet nogle læsere på den bekostning. Det er fair nok, og det er jeg ikke bitter over. Men hvad jeg ér bitter over, er folks holdning til, at når man pludselig er lykkelig i et forhold, så er man ikke relevant længere. Hvad er dog det for en gang vås? Hvorfor betyder min historie, om min holdning ikke noget længere, bare fordi jeg ikke har 3 dates ugentligt, med forskellige mænd. HVORDAN kan det pludselig gøre mig mindre værd, at jeg er monogam og lykkelig?

Jeg er stadig mig. Til at starte med, var det jo min plan at skrive på præcis samme måde, med samme detaljeniveau og under samme temaer, som jeg altid havde gjort. Jeg blev kun usikker, fordi jeg pludselig fik at vide at det var upassende. Hvorfor jeg lyttede til det, ved jeg ikke. Normalt er jeg ikke usikker. Normalt er jeg ligeglad med folks meninger, omkring hvad der er rigtigt og forkert. For jeg har en rigtig god intuition, og min samvittighed fejler intet, så jeg har aldrig før haft brug for at folk tilkendegav deres holdning til et emne, før at jeg kunne vurdere hvad der var rigtigt og forkert. Men ind imellem svigter selvtilliden en smule. Dum som jeg var, valgte jeg at svælge i kommentarerne om at jeg var blevet irrelevant, at festen var forbi, og at jeg var upassende.

Men nu skal det være slut. Jeg har reflekteret rigtig meget. Og jeg har ikke tænkt mig at kaste håndklædet i ringen. Jeg nægter at acceptere titlen som irrelevant. Så fremadrettet vil jeg vende tilbage til mit gamle jeg. Og jeg håber at I fortsat vil læse med, sende dilemmaer, historier, kommentere og give mig kritik. Mine læsere betyder meget for mig, og jeg elsker virkelig at blogge.

proud-gif

 

46 kommentarer

 • Signe

  Jeg har faktisk tjekket din blog mindre siden et stykke tid efter, at du fandt sammen med Bedstevennen. Jeg synes nemlig at lifecoach-indlæggene er mindre spændende og kom derfor grundet dine historier om dit eget liv. Og siden de er faded ud ja så…
  Derfor er jeg vild med din post og ser virkelig frem til mere af dig. Jeg synes ikke det er upassende selvom du er i et forhold – jeg aner jo ikke hvem du eller Bedstevennen er og ser ud i det virkelige liv. Jeg håber ikke, at du holder dig tilbage 😉
  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Dejligt og på tide. Vil meget hellere høre om dig og dit liv 🙂 har intet imod at du leger life coach men følger dig fordi du er sjov med eller uden et rigt dating liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Velkommen tilbage!! Du har været savnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Learke

  Din blog er alt for nice ligegyldigt om du Har kæreste eller ej. Jeg er i hvert fald fan ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu Jensen

  Men et seriøst kommakursus ville klæde din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det har du garanteret ret i. Kommatering har altid været min kryptonit. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NP

  Dejligt du fortsætter! Ift. at det er upassende at du deler episoder om dig og din kæreste, så er det vel først upassende i det øjeblik at dig eller din kæreste ikke længere kan stå inde for det – det er jo ikke fordi i råber op om jeres sexliv op i ansigtet på sagesløse mennesker, der ikke kan skærme sig imod det. Tværtimod synes jeg at dine historier kan bruges som inspiration 🙂 Og hvis nogle bliver stødt på manchetterne af det, så må de jo falde fra. Jeg vil i hvert fald fortsætte med at følge dig, og glæder mig til at læse flere historier og tips og tricks 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mange tak skal du have. :-* Jeg er i hvert fald ovenud begejstret over at have taget beslutningen om at finde tilbage! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Set fra mit synspunkt har “problemet” været, at det har virket som om, du har forsøgt at blive ved med at køre bloggen som den var engang. Men konsekvensen af, at du har fået en kæreste er jo, at bloggen ændres ret drastisk, da udgangspunktet jo var ‘tinder-slut’.
  Jeg glæder mig dog til at læse med, og jeg tror da nok, at det skal blive godt. Du skal nok bare ændre bloggens vinkel – det er lidt svært at være tinderslut, samtidig med at man er lykkeligt forelsket og monogam 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tja måske. Jeg har nu ikke tænkt mig at ændre mit udgangspunkt når det handler om hvilke detaljer jeg deler, og hvilke emner jeg skriver om. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså hvis ikke du skriver som dig, men præget af hvad andre mener du bør skrive om eller ikke skrive om, så er bloggen jo ikk rigtig din og det du gør den til længere. Så synes bestemt også du skal holde fast i, at skrive om det du vil igen – også selvom det handler om sex med manden i dit liv – det kan være mindst lige så underholdende som alt det andet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Juhuuuuu!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er sej! Bliv ved! Og enig med nogle af de andre…jeg kan bedre lide at høre om dit liv end om “life coach” indlæggene…men det er helt op til dig (og ingen andre), hvor meget du ønsker at dele ud af dit liv. Der er jo også mange mennesker i forhold, som (forhåbentlig) har spændende historier eller dilemmaer, som du måske kunne belyse på din blog, nu hvor din civilstatus har ændret sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have. Ja det tænker jeg også. Det er jo ikke fordi der mangler emner at tage fat i. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Så længe han er indforstået med det, kan alt andet vel være ligemeget? Jeg synes på ingen måde, du udleverer nogen fordi du har formået at holde bloggens anonymitet! Du har været savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hej tinder-slut
  Jeg begyndte i sin tid at læse med, fordi du netop fandt en niche som kun meget få (måske ingen andre danske kvinder en dig) havde – nemlig singlelivet med alt det der hører til og mest sex og mænd. Jeg må indrømme, at det var det jeg fandt spændende. Det var helt unikt. Nu følger jeg knap så meget med, da life coach etc ikke interesserer mig. Jeg synes heller ikke at de så ofte mere skriver om jeres liv og jeg tror, at hvis det er den vej du vil gå, og vil have mange følgere så sats gerne på nichen med parforhold og parforholdets liv- men udvid det mere med jeres tanker, aktiviteter, venner familie job- ellers tror jeg det bliver lidt for kedeligt i længden nu hvor du ikek deler billeder og er anonym. jeg håber i den grad jeg kan lokkes til at følge med dagligt.

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak for råd, det vil jeg helt klart overveje! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Et eller andet sted er det bare noget fis – De der mener, at Tinderslut-tiden er forbi. Du er stadig hende bag Tinderslut, du har stadig dine historier og ikke mindst erfaring med dig i bagagen. Jeg tænker ikke, at det nu er ‘Kedelig-forelsket og monogam pige’ blog, men blot Tinderslut – i forhold. Din historie kan ingen tage fra dig og interessant er da hvordan du netop vælger eller ikke vælger at drage dine udforskede erfaringer ind i det monogame parforhold og derfra også holder dét kørende. Det er immervæk en større kunst end det andet og vel i sidste ende det vi allesammen drømmer om. Et lykkeligt forhold 🙂 Jeg er der heldigvis allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Åh det var da en dejlig kommentar at læse. Tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  YES, hvor fedt. Du er da bestemt ikke irrelevant! Og jeg glæder mig så meget til at høre mere om DIG og dine oplevelser! God jul, manner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Woohoo!!!! Glæder mig til at læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv fulgt med i et stykke tid – men interessen er bestemt ikke dalet fra min side. Jeg er selv i et forhold nu på 5. år, og selvom jeg har skraldgrinet af single-sex-indlæggene, ser jeg frem til indlæg som jeg på det niveau selv kan relatere til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Igang….!!! Jeg har savnet dine indlæg og jeg elsker historien om dig og bedstevennen og er han indforstået med det her, så skriv…! Jeg vil gerne høre om jer…. Jeg sluger det (hø hø) råt…!

  Din inspiration til at gribe hotelturen an, guiden til analsex (oh Well.. Velkommen nye verden), bare dagligdags fortællingerne… Kom så med det hele igen, tak…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er din blog, og du skal skrive om det DU vil skrive om!!

  Så en shout ud til alle jer der vil have det lidt frækkere: Der er kommet en ny blogger der hedder Den Søde Kløe, og hun har et vildt sexliv, og en pisse fed skrivestil. Så få lysten stillet derhenne, og lad T skrive om det hun vil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Tinderslut!
  Selvfølgelig er du ikke irrelevant!!!
  🙂

  Så længe du har noget på hjerte, lyst til at skrive og gør det godt, så længe vil du heller ikke være irrelevant.

  Det kan sagtens være at dit publikum ændrer sig. You lose some, you win some.

  Det kan være nogle af de gamle læsere ryger fra, fordi de hellere ville læse om single-struggles, single-hyrdestunder og single-byture.

  So what?

  Så er der jo heldigvis nye der gerne vil høre om parforholds-struggles, parforholds-sex og parforholds-anekdoter. OGSÅ parforholds-lykke. 🙂

  Jeg synes du skal skrive om præcis det du har lyst til.
  Har du lyst til at fortsætte i samme jargon som før, bare om dit parforhold, så -by all means- gør det. (Hvis du har din kærestes velsignelse)

  Hvis du ikke har lyst til det, så fortsæt i en ny tone med en ny vinkel. Det gør dig ikke mindre relevant. Måske for nogen. Men så gør det dig mere relevant for andre.

  Jeg har selv en blog http://venterpaastorken.com/ og den startede med at handle om fertilitetsbehandlinger (hence navnet) og mine frustrationer omkring det.

  Men desværre aborterede jeg vores ufødte barn, og tre uger efter skrider min kæreste! Vi havde lige købt hus, så jeg mister hele mit livsgrundlag og fundament på mindre end en måned:
  Barn
  Mand
  Hjem
  og da jeg er selvstændig gik det også ned ad bakke med jobbet.

  Jeg var i CHOK.
  Jeg ville ikke leve mere,

  Det kostede mig en indlæggelse.
  Jeg var helt nede og bide i græsset,

  Men jeg har valgt at fortsætte min blog alligevel. Og nej, jeg kan jo ikke længere skrive om fertilitetsbehandlinger, for nu er jeg alene, så jeg kan ikke længere holde på de læsere der søgte læsning om dette.
  Istedet kan jeg tiltrække andre ligesindende.

  Nu er det bare ikke kvinder i fertilitetsbehandling, men mennesker der søger inspiration til hvordan man kommer ud af en kæmpe livskrise.
  For jeg har nemlig valgt at gå videre med min blog ved at dele min historie om alt hvad der skete og alle mine tanker omkring det og mine personlige kampe.

  Historien om hele derouten starter her: http://venterpaastorken.com/2015/07/15/det-der-ikke-matte-ske-skete/ hvis det skulle have interesse 😉

  Ja, jeg har tabt nogle læsere, men også vundet nogle nye.

  Så mit råd til dig er: Fortsæt.
  Og fortsæt på den måde som DU har lyst til 😀

  Glædelig bagjul.

  <3

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hold da kæft, det er virkelig nogle hårde ting at tumle med -jeg er virkelig ked af at du har måtte gå igennem dette. Og hvor er det bare skide modigt af dig at tale og skrive om det.

   Tak for de søde ord, din kommentar varmer virkelig mit hjerte.

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har sgu ikke været sjovt, men jeg er heldigvis ved at være ude på den anden side, og jeg synes -trods alt- at det har bragt noget godt med sig.

   Selv tak.
   Det manglede da bare, du skal bare skrive løs!

   <3

   Kh Hanne
   http://venterpaastorken.com/
   En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Men du hedder jo Tinderslut! Hvorfor ændrer du ikke dit navn på bloggen -ligesom Cana Buttenschøn ændrede sin fra ‘mortilto’ til sit eget navn. Jeg synes ærligt talt, at du er lidt irriterende når du insisterer på du ikke er irrelevant. Gu er du så, din blog ER blevet irrelevant, men du kunne jo genopfinde bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Jeg må nok gå imod og sige, at lige pt så er du (bloggen) ærlig talt ret så irrelevant. Dit skriv om singleliv og deraf seksuelle eksapader var både frækt og opfriskende at læse. Du skrev om det singlefolket har brug for. Du skrev om bogstavelig talt om det singleliv som alle os singletyper elsker, men måske ikke lever til fulde.

  Jeg må være ærlig at sige, at det fanger mig ikke at læse om dagligdagslivet, som din blog nok lidt er blevet til. Alligevel lister jeg dog herind i ny og næ, da jeg jo nok som mange andre er blevet betaget af dine historier, da du var tinderslut.

  Jeg vil nok forsvinde ud, men jeg synes helt klart du skal fortsætte din blog, da man kan mærke at du nyder at skrive. Jeg ville dog både ændre navn og stil. Find på noget nyt. Start forfra. Hvis du oprigtigt elsker at skrive og ikke den reklame der følger, så find noget nyt at skrive om. Lige nu forsøger du at holde liv i en slukkende flamme.

  Tag min “kritik” som du vil. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinderfan

  Hej Tinderslut 🙂
  Tak for en dejlig blog. Jeg er også en af dem, der ELSKEDE at følge med i din blog før bedstevennen og historien op til dit forhold med bedstevennen. Det var ligesom at læse en god bog, virkelig fantastisk måde du skriver på og nogle gode detaljer 🙂 Anyway jeg synes også kvaliteten gik en del ned på et tidspunkt. Jeg tror bare du lige skal finde stilen igen. Her er en blog om et par, der blogger om sex og parforhold: http://www.sexlifeandeverything.com

  Håber nogle af deres temaer kan inspirere lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tinderslut,
  Jeg sendte dig en laaaaaang kommentar til dit indlæg “Jeg er ikke irrelevamt” men det er tilsyneladende ikke kommet på, så nu er spørgsmålet om det er fordi du ikke ville godkende det -for så er der jo ingen grund til at skrive det hele en gang til- eller om det simpelthen er forsvundet langt ud i cyberspace ved et uheld?

  <3

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Søde Hanne, jeg har såmænd bare holdt et par dages juleferie fra bloggen. Din kommentar er nu besvaret. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahr, ja… Sæ’fø’li!
   😀

   Håber den har været fremragende!

   <3

   Kh Hanne
   http://venterpaastorken.com/
   En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Synes overhovedet ikke bloggen er blevet upassende efter du blev kærester med bedstevennen! Det er da klart, at når en blog omhandler bloggerens liv så meget, at dens profil vil ændre sig! Det overrasker mig virkelig, at der er nogen der har reageret sådan. Med det sagt jeg har savnet de sjove og personlige indlæg, så jeg synes det er super fedt der kommer lidt flere af dem. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide - Sådan flirter du på skrift