Bliver man kræsen af Tinder?

In my ears #1

I kender efterhånden alle sammen mine indlæg “Sex-musik”, og I har selv tilføjet en hel masse sange til min love-liste. Jeg har tænkt mig at begynde at dele nogle flere numre med jer, som ikke nødvendigvis er sexede. Det kan også være nogle der går lige i mit hjerte, nogle jeg elsker budskabet i, eller nogle der gør mig helt vildt glad.

Musik betyder virkelig meget for mig, og når jeg først får et flip med en sang (eller noget andet, som mad f.eks.) så lytter jeg til den, hver dag, hele dagen, indtil den dag jeg næsten hader sangen. Sådan har jeg det lige for tiden med denne sang:

Sometimes it’s hard to find the words to say
I’ll go ahead and say them anyway
Forget your balls and grow a pair of tits
It’s hard, it’s hard, it’s hard out here for a bitch

Jeg ELSKER den simpelthen, og jeg elsker budskabet. Hun har sgu fat i den lange ende, den kære Lily Allen. Har I hørt sangen før, og hvad synes I?

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Julio

  Ja ja hver sin smag. Har sgu ondt af din kæreste, hvis han skal lytte til den konstant 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, bare rolig. Jeg tvinger ikke sangen på ham. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver man kræsen af Tinder?