Jalousi er..

Sex-musik #7 – Closer

Nu er det efterhånden ved at være længe siden, at jeg sidst har delt et stykke sex-musik med jer, og jeg tænkte at det var ved at være tid til at få udvidet playlisten lidt, hvis man nu var ved at være træt af at høre de 6 samme numrer igen og igen (indsæt selv en blinkesmiley).

Denne her sang har jeg være fuldstændigt væk i, i maaange år. Og det er også en af de sange hvor teksten faktisk handler om sex, og hvor det ikke kun er rytmen der skaber stemningen.

Sangen hedder Closer og er af Nine Inch Nails.

Fortæl mig hvad I synes, og stik mig lige et link i kommentarfeltet, hvis I kender flere sange der minder om, og som kan få en i humør.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousi er..