Sex-musik #7 - Closer

Opskriften på en sexet aften:

10 procent

 

Nummer 1 Nummer 2 – Nummer 3Nummer 4Nummer 5Nummer 6

Jeg har lavet en lille collage til jer, på nogle af de mange produkter som der er 10 % på, inde på www.spoiled.dk. På collagen er der blandt andet helkropsmassageolie som også kan bruges som glidecreme, stimulerende gel som i særdeleshed er et godt lille krydderi til the ladies, kondomer (safety first), og helt almindelig vandbaseret glidecreme.

Jeg er personligt kæmpe fan af diverse glidecremer. Jeg synes at de spicer en aften helt vildt meget op, og jeg synes det er super sjovt at lege og at røre ved min partner, når jeg har hænderne smurt ind i glidecreme. Det er sexet, sjovt og pirrende, og jeg kan kun anbefale det. Jeg har altid mindst en slags glidecreme i min natbordskuffe.

Der er også 10 % på masser ting, som ikke har med sex at gøre, men jeg synes at det var oplagt for mig, at vise jer nogle af de dejlige ting, som kan bidrage til en fucking lækker aften, hvad enten man skal ses med bollevennen, hygge med kæresten, hygge med sig selv, eller ud og slæbe en one-night’er med hjem (det ér jo fredag!). Det eneste I skal gøre, for at få de 10 %, er at skrive koden “10procenttak” når I skal betale. Koden kan bruges indtil den 31/12, så I kan også bruge koden til at købe en fræk lille kalender-, advents- eller julegave. Det ville de kære mænd helt sikkert sætte pris på.

Marilyn-Monroe-Somethings-got-to-give-marilyn-monroe-25170548-300-129

//indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

 • Klora

  Fået betalt for at reklamere for RFSU-produkter? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej 🙂 Jeg ville have skrevet hvis indlægget var sponsoreret. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej!
  Jeg ville høre hvilken en, der er bedst, hvis man er helt ny i det?
  Min kæreste og jeg er kommet tættere på hinanden og vi tør nu mere og mere at foreslå nye ting, og jeg ville komme en i julekalenderen til ham.
  Hvilken synes du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hvis man ikke er erfaren på området, så ville jeg vælge at købe den helt almindelige vandbaserede glidecreme (nr 1). Hvis man måske har lidt erfaring med at give hinanden massage, så ville jeg vælge nr 2, som også kan bruges som massageolie. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex-musik #7 - Closer