Tinderslut leger Life coach #41

Tinderslut i politiken

Den fantastisk dygtige journalist, Ditte Giese, som skriver klummen FOMO (fear of missing out) på politiken.dk, kontaktede mig i sidste uge, og spurgte om jeg ikke havde lyst til at  være med i en af hendes klummer, som skulle handle om dating-myter og hvor vidt de forskellige myter holdt vand. Jeg, og 3 andre erfarne datere, blev spurgt, og vi har så taget stilling til de forskellige myter.

Jeg synes at hun skriver en fantastisk klumme, og har længe læst med, så jeg synes det var super fedt, at hun gerne ville have mig til at tage stilling.

Anyhow, I kan læse klummen HER. Jeg var ved at tisse i bukserne af grin, hele vejen igennem, da jeg læste den. Især Hassan Preisler fik mig til at trække på smilebåndet, og sjatpisse en smule, i mine trusser. Hatten af for ham!

Hvad synes I forresten? Har jeg ret i nogle af de ting jeg siger, eller synes I at det er helt hen i vejret?

 

tumblr_ndx02oGVua1s9362xo1_500

 

 

 

2 kommentarer

  • Eva

    Jeg læste artiklen den anden dag – jeg var flad af grin! Det var virkelig morsomt. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #41