Hverdagsglimt #4

Tindersisters #47 – Du kan sagtens finde kærligheden på Tinder

Husk at I kan sende mig flere Tindersisters-historier på tinderslut@gmail.com.

“Hej Tinderslut.

Jeg vil rigtig gerne dele min Tinder succeshistorie med alle de søde piger derude.

I februar matchede jeg med en fyr fra København, som jeg endte med at gå ud med to gange, men han viste sig at være en kæmpe idiot, så efter ham var jeg lidt påpasselig med Tinder, lige indtil jeg matchede med en anden fyr fra København. Jeg kan stadig huske præcis hvor jeg var da jeg swipede til højre og vi matchede.

Hans bio lød på, at han var ret god til Netflix, så min opening line til ham var at jeg også var ret god til Netflix. Vi skrev uafbrudt i to uger derfra, morgen til aften. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg lige fra starten følte at han var min soulmate. Det lyder latterligt, men hvis man ikke har prøvet det, så er det nok svært at forstå. Vi forstod bare hinanden og vi havde den samme humor. Han fortalte at han havde en date nr 2 med en anden pige, som han aflyste fordi han var alt for tiltrukket af mig til at han ville gå ud med hende. Alt det her inden vi overhovedet havde mødtes.

Jeg besluttede mig for at tage til København så jeg kunne møde ham og vi havde den bedste første date nogensinde. Så god at jeg blev og sov hos ham og tog toget hjem til Jylland kl 05 næste morgen. Der skete dog ikke noget seksuelt på daten, fordi jeg havde haft nogle dårlige oplevelser med at have sex alt for tidligt på dates og jeg ville ikke risikere noget her. Det var han dog helt med på og vi havde det skide hyggeligt trods det. Vi snakkede og hyggede og det føltes som om at vi havde kendt hinanden i 100 år.

Efter en uge tog jeg til København igen og allerede her spurgte han om vi skulle være kærester. Jeg kunne ikke andet end at sige ja, og nu bor vi sammen her på Amager og jeg er lykkeligere end nogensinde før.

Hvis du havde spurgt mig for 5 måneder siden om jeg troede på at jeg ville finde kærligheden på Tinder, så havde jeg rystet på hovedet og sagt, at jeg kun brugte Tinder som tidsfordriv, men man finder altid lykken når man mindst venter det. Jeg håber at min historie kan inspirere jer andre håbefulde piger. Kærligheden kan sagtens findes på Tinder, det gjorde jeg i hvert fald.

Med venlig hilsen

Den lykkelige. “

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #4