Tinderslut leger Life coach #43

Siden sidst..

.. Er der egentligt sket skide meget.

Bedstevennen havde jo arrangeret noget, her i starten af oktober. Noget jeg ikke vidste hvad var, og som var en overraskelse. Jeg havde ingen idé om hvad det kunne være, så jeg havde heller ikke nogle reelle forventninger. Jeg kan fortælle, at jeg blev bedt om at tage noget tøj på jeg følte mig godt tilpas i, helt generelt. Jeg fik presset ud af ham, at vi ikke skulle opholde os udendørs i mange timer – hvilket gjorde garderobekrisen en anelse mindre. Det endte med at blive sorte jeans, en grå stram stikketrøje, en læderjakke og et par høje sorte støvler. Uanset hvad vi skulle, så kunne man ikke gå heeelt galt i byen med den påklædning, med mindre man var inviteret til pool-party eller galla, hvilket heldigvis ikke var tilfældet.

Vi startede med at tage på bar, og drikke nogle drinks, og simpelthen bare hygge os i dæmpet belysning, og med en masse weekendstemning. Bagefter tog vi ud og spiste sushi (en af mine absolutte livretter). Han er meget, meget betænksom, og han har altid mig i tankerne. Det er så langt fra det jeg før har været vant til i et forhold. Jeg føler mig meget heldig. Da vi var færdige med at spise, var mætte og havde en lille skid på, så begav vi os af sted mod det stadige hemmelige arrangement, som Bedstevennen havde planlagt.

Jeg vil ikke sige præcis hvad vi lavede, for det bliver meget nemt genkendeligt for folk der kender mig i det virkelige liv, men jeg kan sige at det var noget jeg elskede. Det var hyggeligt, ikke en big deal, og det var så meget med mig i tankerne at han havde planlagt det. Jeg blev ikke friet til, jeg hoppede ikke bungeejump, og jeg blev ikke dumpet. Det var ganske low key og jeg havde en fantastisk aften.

 

2b4dd9515e63169056663dd8d0fc6ac2_500x266x15

 

 

 

2 kommentarer

 • Andreas

  som jeg har kommenteret om her før, så kan det nu være sundt at have oplevelser og hemmeligheder som kun bliver delt i to-somhed når man er et par 🙂

  og rart at hører han er så hensynsfuld og betænksom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er så rart 🙂
   Nogle gange er det også okay at have lidt hemmeligheder for bloggen. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #43