Tinderslut leger Life coach #45

Sexy is a feeling

Lingerie collage

Nummer 1 Nummer 2 Nummer 3Nummer 4Nummer 5Nummer 6

Det er fuldstændigt priceless at føle sig sexet, og der skal egentligt meget lidt til, for at det kan lade sig gøre. Jeg føler mig absolut mest selvsikker og sexet, når jeg har noget smukt undertøj på, indenunder mit helt almindelige tøj. Det giver mig en følelse af, at jeg kan tage verden med storm, så jeg benytter mig både at sexet undertøj i arbejdssituationer hvor jeg føler at jeg skal præstere, når jeg er i byen, til sociale arrangementer og når jeg er ude med Bedstevennen. Jeg føler at det pifter min personlighed op, på en eller anden måde. Selv om der ikke er nogen der ser mit undertøj (udover Bedstevennen selvfølgelig), så har undertøjet altså bare en kæmpe betydning for mig.

På collagen har jeg fundet nogle eksempler på undertøj, som jeg ville føle mig som en verdenskvinde i. Især nummer 2 og nummer 6 er jeg ovenud vilde med, og det ville jeg bestemt ikke have noget imod at iføre mig. Alle de ovenstående items er fundet på asos.com, som har et fantastisk udvalg af smuk undertøj i alle størrelser og former!

//indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

 • Mette

  Ej hvor det ærgrer mig hvis din blog er ved at blive til reklameblog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det vil jeg nu ikke mene at det er – jeg har lavet i alt 5 indlæg der indeholde affiliatelinks i bloggens levetid – så en reklameblog vil jeg ikke mene at den kan kategoriseres som.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med en kæreste som bor langt væk er undertøj nok også en ret vigtig del af at holde gnisten i gang… Du har lige givet mig den bedste idé til et fremtidigt blogindlæg! Det er rigtigt at man bare føler sig mere sexy og selvsikker i lidt lækkert undertøj 🙂

  staadistancen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det gør man nemlig! Det er vildt hvad det kan gøre ved ens selvtillid. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #45