Tinderslut i politiken

Hverdagsglimt #2 – Bedstevennen og jeg har planer i morgen…..

Bedstevennen og jeg har planer i morgen.. Eller. Det vil sige, at jeg blev bedt om at sætte tid af hele dagen i morgen, fordi vi altså skal noget. Men jeg må ikke få at vide hvad vi skal. Jeg er meget nysgerrig, og har bedt om mange hints, men udfaldet er hele tiden dette:

 

 

Såe.. Jeg ved ikke hvad vi skal. Og det irriterer mig grænseløst!!

4 kommentarer

 • S

  Uh, jeg kender følelsen! Især fordi det er så forfærdeligt svært at klæde på til en overraskelse :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det er!! Jeg er ved at gå ud af mit gode skind 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  noget af det bedste jeg ved som mand er at kunne overraske min partner. fx sendte jeg en sms til en pige jeg sku på date med første gang at jeg havde noget “rødt og lidt vådt med” (det var så en stor picknik kurv fyldt med champange og jordbær! 😉 hendes fjæs da hun så var det virkelig var gjorde det hele det værd!

  du kan jo give ham den tillid at tænke over hvordan det gik sidst han havde planlagt noget særligt kun for jer to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, du har ret Andreas, jeg skal bare lære at slippe den kontrol der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut i politiken