Guf fra indbakken #4

Tindersisters #41 – Sexede møder

Denne uges Tindersister har i dén grad formået at få en masse fornøjelse ud af Tinder. Lækkert!

“Hej Tinderslut.

Først og fremmest vil jeg takke dig for at du er modig og driver bloggen på den måde. Det giver et nyt perspektiv i samfundets syn og normer. Jeg tager hatten af for det!

Well, jeg har en Tinder-historie som jeg gerne vil dele.

For 2 måneder siden blev jeg dumpet af min ekskæreste efter have været sammen i 5 fantastiske år. Efter bruddet oprettede jeg straks en bruger på Tinder i håb om min kærestesorg ville forsvinde, og at jeg kunne overskride mine grænser ved at dyrke sex uden følelser involveres. Vupti fik jeg et match med en sød fyr, og jeg havde slet ikke tænkt mig at mødes eller noget. Vi skrev sammen i en uge – og på et tidspunkt holdt jeg en hyggeaften hjemme hos mig. Der var alkohol involveret, og jeg fik selvfølgelig mod til at skrive til ham og bede ham om at komme forbi. Han kom med sin bil, og jeg steg ind. Ja, jeg efterlod mine venner hjemme hos mit hjem, og de lagde ikke mærke til det, haha.

Altså, vi kørte til et sted ved stranden – og så snart vi kiggede på hinanden, overfaldt vi hinanden, bogstaveligt talt. Vi kyssede, snavede og rørte ved hinanden. Så intimt, og vi var helt nøgne – og det værste var at jeg havde menstruation. Men pyt, han vidste hvordan jeg skulle nydes, og jeg gav ham blowjob. Pyha, uha, efter det puttede vi os sammen i noget tid inden jeg bad ham om at køre mig hjem. Så hyggede jeg videre med mine venner.

Ugen efter var jeg i biffen med en af mine bedste venner, og filmen var en smule kedelig. Klokken var ca 00, og jeg var så liderlig og jeg havde ondt i maven af mangel på sex. Lyder nærmest som om jeg er sexoliker 😉 Jeg tog hjem til den samme Tinder-fyren for at færdiggøre det vi var igang forleden. Vi overfaldt hinanden igen – to lange omgange sex! Wow siger jeg bare. Han gav også den bedste finger. Efter to lange og intime timer, kørte han mig hjem og jeg gik i seng med et stort smil på læben.

Stort kys til den person som opfandt Tinder og til dig for at give mig lyst/inspiration til at prøve noget nyt og for at give mig den vildeste oplevelse!

Go go ladies, it’s time for swiping!

Hilsen din Tindersister

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guf fra indbakken #4