"Åååhh ja, BLIV VED!"

Sex-musik #6 – Stronger

Okay.. Jeg bliver nødt til at tage dette nummer, for jeg kan simpelthen ikke lade være med at sidde og lave sneglespor når jeg hører det. Jeg synes at det er en ualmindelig lækker version af nummeret “Stronger” af Kanye West. Jared Leto har en fucking fantastisk stemme. Den er så sprød, sensuel og uimodståelig, og dette nummer ville kunne gejle enhver date op, på et splitsekund. Jeg tror i hvert fald lige jeg skal høre Bedstevennen, om han har tid til at ses i dag, for jeg er da blevet helt frisky efter at havde lyttet til lækker musik.

Er I enige med mig?

5 kommentarer

 • natasha

  sjovt, for jeg føler den slet ikke. til gengæld kan jeg rigtig godt lide denne her……… oh yes

  https://www.youtube.com/watch?v=q-lG_wafgiA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Jeg er enig med dig, hans stemme er total sprød. Jeg foretrækker denne version end den Kanyes. En anden god sang, som falder under denne kategori er Skin med Rihanna. Prøv at lytte til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tantraman

  Er faktisk også en af mine favoritter – hele det album med 30 seconds til mars egner sig generel ret godt som baggrundsmusik når der skal elskes/sexes.

  “A gift of Love” med tekst fra Rumi’s digte er fantastisk som baggrund
  https://www.youtube.com/watch?v=X-idP23bHCg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Åååhh ja, BLIV VED!"