Tinderslut 1 år!

En lille smule om kønssygdomme..

For en hel del år siden, efterhånden, havde jeg en kæreste. En kæreste som var mig utro – mange gange, og med mange forskellige. Jeg var naiv. Selvom jeg havde en fornemmelse om, at der var noget galt, så skubbede jeg tanken helt om bagerst i hovedet.

Jeg begyndte at opdage at der var noget galt, fordi jeg pludselig syntes at jeg fik svamp konstant (lækkert, I know). Nærmest hver gang min kæreste og jeg havde haft sex, så skulle jeg på apoteket efter piller mod svamp i underlivet. Jeg talte med min læge om det, og hun sagde at min hormonelle balance i underlivet, nok bare var ved at ændre sig, fordi jeg blev ældre.

Senere fandt jeg ud af, at han var mig utro, og at jeg fik svamp hver gang, fordi han havde været sammen med andre uden kondom. Det fuckede min PH-balance i underlivet fuldstændigt op, og gjorde at jeg fik svamp. Vi beskyttede os ikke med kondom, fordi vi havde været sammen længe, og fordi jeg var på p-piller. Jeg troede ikke at kondom var nødvendigt, fordi jeg jo slev var tro. Jeg fandt så ud af, at kondom havde været en god idé. Jeg blev heldigvis ikke smittet med andet end svamp, men det kunne jeg sagtens være blevet.

Min pointe med dette indlæg er egentligt, at man i bund og grund ikke rigtigt kan stole på andre end sig selv, og det er er sindssygt vigtigt at beskytte sig. Jeg kunne have endt op med alverdens klamme sygdomme, som jeg muligvis ikke kunne slippe af med igen, fordi jeg valgte at stole på, at min kæreste var mig tro.

Jeg ved godt, at det kan være svært at bringe emnet “kondom” på banen, især hvis man er ret ung og uerfaren, men hvis man ikke kan få sig selv til at tage snakken, så er man, efter min mening, ikke moden nok til at have sex. Det betyder så meget, at man kan tale om sådan nogle ting, og at man holder fast i, at man skal beskytte sig. Det er aldrig til at vide, om folk er ærlige overfor en. Min ekskæreste var i hvert fald ikke, og jeg er så taknemmelig for, at jeg har været så heldig, ikke at få andet end “bare” svamp.

Pas på jer selv, for der er ikke andre der gør det.

tumblr_lsv7dxBGui1qbmhvvo2_250_zpsf1a31e4d

2 kommentarer

 • Ida

  Bruger du så beskyttelse nu? Eller stoler du fuldkommen på din nye kæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mig og Bedstevennen beskytter os kun ved p-piller nu.
   Det kan bide mig i røven på længere sigt, men jeg har en god mavefornemmelse. Jeg tror bestemt ikke at han kunne finde på at være sammen med andre når han er sammen med mig. Jeg har lært af bitter erfaring, at jeg skal stole på min mavefornemmesle. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut 1 år!