Min sexede hotelweekend med Bedstevennen

10 Personlige #3

Jeg tænkte at det var tid til en ny stribe af semi-ligegyldige facts, som får jer læsere til at kende mig lidt bedre, end I gjorde. Here you go:

  1. Jeg har et virkelig ucharmerende (på grænsen til det sygelige) forbrug af rød prima donna ost. Jeg kan sagtens spise det som en snack – uden brød eller andet dertil.
  2. Jeg HADER Minions, og jeg stopper med at følge folk der deler Minionsrelaterede billeder og citater på instagram og facebook.
  3. Jeg har udviklet en underlig numse-fetish efter at Bedstevennen og jeg er blevet en ting. Aldrig før har jeg haft fornøjelsen af at rage på SÅ fin en numse. Jeg siger jer, at den er pæn!
  4. Jeg har aldrig før brækket noget – men forstuvninger har jeg haft et utal af.
  5. Hvis jeg virkelig har en lortedag, og gerne vil komme i godt humør hurtigt, så sætter jeg bare noget Djämes Braun på.
  6. Jeg har engang været sammen med en fyr, som tændte helt vildt på at have min storetå i munden. Det er noget af det mærkeligste jeg har prøvet.
  7. Jeg er tatoveret.
  8. Jeg ser næsten aldrig fjernsyn – mest af alt fordi jeg næsten aldrig har tid.
  9. Jeg er virkelig ikke kreativt anlagt, og er verdens dårligste til DIY-projekter. Og hold nu kæft, hvor jeg misunder folk der bare liiiige støber nogle fede betonlysestager, eller laver en eller anden krea-lampe af kobber..
  10. Jeg har lige i øjeblikket INTET tøj, i mit meget store skab, som jeg gider at have på.

 

Signs-Youre-Addicted-Netflix

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sexede hotelweekend med Bedstevennen