Lækre, lækre mænd..

Tinderslut anbefaler: Gode cocktailbarer til en date

Jeg har tidligere skrevet en lille liste med nogle af mine favorit spisesteder til når man er på date. Dette er andet indlæg i rækken, og denne gang skal det handle om cocktailbarer. Jeg er selv kæmpe fan af drinks-dates. Altså dates hvor man tager ud og drikker en drink sammen. Det er dejligt uformelt, og der er rig mulighed for både at gøre daten kort, hvis man ikke har kemi, men også for at forlænge daten, hvis det går skide godt. Så her har i mine yndlingsbarer til dates, her i København:

Bar 7
Stemningen inde på Bar 7 er fantastisk. Der er skide hyggeligt, og de har nogle fantastiske bartendere, som laver nogle endnu mere fantastiske drinks. Deres drinks er seriøst en conversationsstarter, så det er et fantastisk sted at starte, hvis man f.eks. ikke helt ved hvad man skal snakke med sin date om. Jeg kan virkelig anbefale en Boston Sour. YUM!

FUGU
Fugu er en super lækker og ret “eksklusiv” cocktailbar. Man føler sig i hvert fald pludselig lidt mere nice og lækker, når man slænger sig i deres gårdhave, med en smuk cocktail i hånden. De smager himmelsk, og kan nærmere gå under betegnelsen dessert end drink. Der er skide hyggeligt, og fuldstændig fantastisk service. Bartenderne tager sig virkelig tid til at finde ud af hvilken drink der passer til en, og hvad man har lyst til.

Zefside
Lækre drinks, lækker stemning, og der er alt i alt bare super hyggeligt. Her har jeg været alt for mange gange. Og været fuld alt for mange gang. Det kan klart anbefales.

Ruby
Der er så skide hyggeligt på Ruby. Drinks i verdensklasse, og så er der et meget bredt klientel, der kommer der. Alle er velkomne, og du kan hverken være for fin eller for casual. Det er skønt, at der er en lækker cocktailbar som favner forskellighed.

Let’s get drunk!

giphy

4 kommentarer

 • C Dam

  Jeg kan KLART anbefale Madame Chu! :grinning: Den ligger ved siden af FUGU og Cocks & Cows – men de laver SUPER lækre cocktails og så er indretningen lidt dunkel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tusind tak for et inspirerende indlæg :grinning: Jeg håber, at du vil komme med flere indlæg af den slags. Jeg elsker at læse din blog, den er helt klart en af mine favoritblogge.

  -Hilsen en trofast læser :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg vil helt klart komme med flere af den slagt indlæg. 🙂
   Tak for de søde ord. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre, lækre mænd..