Guf fra indbakken #3

Tindersisters #40 – En kærlighedshistorie

Åh hvor blev jeg bare varm om hjertet da jeg læse denne her! Det er jo fantastisk. Send endelig flere af den slags til tinderslut@gmail.com.

“Hej Tinderslut

Du efterlyste for nyligt nogle tindersisterhistorier, så her kommer min tinderhistorie med en rigtig happy ending 🙂 Den er ihvertfald et godt bevis på at man sagtens kan finde sin store kærlighed på Tinder.

I efteråret downloadede jeg app’en efter at være kommet ud af et noget turbulent forhold nogle mdr forinden. Havde absolut ingen intentioner om at finde en kæreste, men bare slå mig løs og hygge mig og det virkede jo absolut som det perfekte sted at få sig nogle sjove og frække oplevelser. Hell yeah jeg var klar.
Hold nu op hvor var der mange mænd at vælge imellem. Flotte, søde, frække, sjove etc – it was raining men! Det gik også stærkt med at blive inviteret på date og på bare 2 mdr var jeg ihvertfald ude med over 15 forskellige. Interessant så kalenderen ud! Nogle af dem blev kun til en engangsforestilling, nogle kun en engangsknaldsforestilling, og andre en smule mere end det (men ingen forelskelser). Vil her gerne lige tilføje at i danske mænd derude skal have en stor applaus! Jeg havde simpelthen så super gode oplevelser; der var manden der bød mig hjem til den store gastronomiske oplevelse (glemmer det aldrig – kæft det var lækkert), manden der inviterede mig ud at spise på virkelig god restaurant, manden der tog på løbedate med mig kl lort om aftenen, manden der overraskede med en lille gave på første date (?!), manden der inviterede mig på jul i Tivoli + biograf + ud at spise osv osv. I er godt nok nogle gavmilde og søde gentlemen! Nøj nogle gode måneder hvor jeg hyggede mig.

Nå men lige op til jul begyndte jeg så at skrive med denne søde søde fyr. Der var lige fra start en helt speciel kemi og vi skrev lange beskeder hver eneste dag over julen, snappede løs, sendte sange over Spotify osv. Der var ikke det medie vi ikke dækkede. Jeg følte mig lidt som en teenager fanget i en 27-åriges krop. Det var den hyggeligste jul længe pga den spænding hver eneste dag. Vi besluttede os også for at mødes efter 1,5 uges tid hvilket var en skøn date mellem jul og nytår – fyldt med sne og gløgg og hygge. Ingen hanky panky eller kys.. Han skulle rejse kort tid efter i nogle uger men på trods af det holdte vi den gode kontakt hver dag. Da han kom hjem igen så vi hinanden right away og allerede rimelig kort tid efter han kom indenfor døren hos mig overfaldte vi hinanden. Husker stadig det var sweater weather sangen der fik os igang. Heldigvis var kemien i sengen ligeså god som udenfor sengen. Hold da op. Første gang, og han vidste hvordan jeg lige præcis kunne lide det. Sød, sjov, lækker, klog, fræk – whats not to like.
Vi blev ved med at date og 4 mdr senere tog jeg ud og rejste i 3 uger. Vi havde ikke haft “snakken” og jeg var godt nok lidt forstyrret på den rejse… Var det her seriøst? Hvad skulle der ske? Der var nemlig også lige den udfordring at han skulle flytte til Jylland fra KBH pga arbejdet.. Men jeg havde godt nok udviklet stærke følelser og havde en vild intuition omkring at det bare skulle være ham. Med ham var alt bare godt, positivt, roligt, stabilt, kærligt og dejligt. Aldrig havde jeg haft det SÅ godt med en mand. Bare tanken om at det ikke skulle være os gjorde mig fysisk dårlig.
Efter en nervepirrende besked til ham i en natbus på vej til en ø i Thailand, fik jeg det svar jeg havde håbet på; selvfølgelig var det her noget seriøst! Han ønskede ikke at det skulle stoppe, og vi skulle nok finde en løsning på at være sammen (kort fortalt). Det var magisk.

Idag sidder jeg så, næsten halvt år senere og har aldrig været lykkeligere. Nogle gange må jeg lige nive mig selv i armen. Det er en vild følelse af at have fundet manden i mit liv. Jeg havde aldrig troet at et forhold kunne være så ukompliceret, men bare positivt, roligt, fylde med gode følelser.. og bare dejligt!

Vi bor nu sammen og tager om nogle mdr ud på vores livs drømmerejse rundt i verden i 1 år inden vi slår os rigtig ned som voksne med hus og børn etc når vi kommer hjem (Jepp, det har vi allerede talt om). Min kæreste er en mand af få ord og ikke den der krænger følelser ud og er pladderromantisk, men for ikke så længe siden hviskede han mig dette i øret inden vi skulle sove; “jeg har aldrig haft det sådan her før. For første gang kan jeg mærke at det er for livet og kan se mig skabe familie og et liv med dig”.

Det kan godt ske det går lidt stærkt, men det føles bare SÅ rigtigt! For første gang i mit 27. år.

Hilsen verdens lykkeligste pige.”

 

4 kommentarer

 • Frede

  Jeg er lige begyndt og læse med på bloggen og elsker tinder historier, fordi så ved jeg at jeg ikke er den eneste der har sådan nogle oplevelser. Men den her historie er bare for sød!! Tak fordi du gav mig troen tilbage. Var ellers overbevist om at man ikke kan finde noget seriøst på tinder. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min teori er, at ingen har kommenteret fordi de – ligesom jeg – er møghamrende misundelige! Tillykke til verdens lykkeligste pige og hendes held i kærlighed. Men forestil jer lige, når deres børn spørger, hvordan de mødtes… Hæhæ. Hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh, hvor er det dejligt at læse, at nogen faktisk finder kærligheden gennem Tinder – blev helt rørt næsten!

  Gid det var mig, men jeg er næsten ved at opgive Tinder pga. for mange creepers, suk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow. Jeg får tydeligvis de forkerte match på tinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guf fra indbakken #3