Kan Bedstevennens bedste venner lide mig?!

Når læsere føler at de er venner med bloggeren..

Der er nok mange der har det sådan, jeg ved i hvert fald at jeg godt selv kan have det på den måde – når man følger en persons liv ugentligt, så begynder man også ofte at føle at man kender dem. At man har et eller andet bånd. Man glemmer bare at bloggeren ikke nødvendigvis kender læseren. Og at bloggeren kun deler dele af sit liv, med læserne. Jeg har ofte haft det sådan med bloggere jeg rigtig godt kunne lidt – altså følt at jeg havde en eller anden venskabelig connection med dem.

Jeg må indrømme  at jeg faktisk også kan få det sådan med mine læsere. Jeg føler at jeg har et bånd med mange af mine læsere.. Et venskab. Selvom at de ikke kender mig reelt, og at jeg faktisk slet ikke kender dem. Men jeg har nogle meget trofaste læsere, som er søde til at komme med kommentarer til de fleste indlæg, og som altid støtter, kommer med råd og giver sit besyv med. Efter det her år, så føler jeg faktisk nærmest at vi kender hinanden. Jeg ved godt at det er fjollet, at jeg har det sådan, for vi kender jo kun det til hinanden, som vi vælger at dele. Men jeg føler at mine trofaste følere er mine venner. Jeg bliver altid lige i lidt bedre humør, når de skriver en kommentar.

I skal vide at jeg ser jer. Og at jeg sætter uendeligt meget pris på jer. Jeg ved f.eks. at søde Mette fra getfitinspiration følger med, og hende føler jeg nærmest at jeg kender, selvom jeg overhovedet ikke gør. Det samme med Andreas, Rina, og mange mange flere. I er simpelthen guld værd alle sammen, og I giver mig lyst til at skrive. Så egentligt vil jeg bare gerne sige tak. At jeg sætter pris på hver og en, af jer.

hmies1

4 kommentarer

 • Åh, så gjorde du bare den her regnvejrsdag meget meget bedre <3 🙂

  Rigtig dejligt at høre du følger med i mig og mit liv! Og jeg kender bestemt godt den følelse du skriver om – det sjovt man føler man kender folk, selvom man nok kun ser 10% af deres liv 🙂

  Tak for dine søde ord – du ved jeg elsker at følge med hos dig <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas L

  hehe det er officelt 😀

  tja hvad kan jeg sige jeg synes det er interessant som fyr at infiltrerer “fjendes lejre” og få nogle kvindelige persektiver på mange ting hvad angår dating 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan Bedstevennens bedste venner lide mig?!