Tinderslut leger Life coach #36

Kan Bedstevennens bedste venner lide mig?!

Nu har jeg mødt Bedstevennens bedste venner – som er et kærestepar, som VIRKELIG ikke kunne lide hans ekskæreste. Jeg var skide pisse fucking nervøs, for at sige det mildt. For det betyder sgu bare ret meget at ens familie og venner kan lide den person man er sammen med. De skal helst synes at man passer godt sammen, at man er sjov, pæn og hyggelig at være sammen med. Jeg har haft veninder, hvor jeg virkelig ikke kunne lide deres kæreste, og det var sgu heller ikke sjovt at være vennen der ikke kunne lide. Venskabet bliver belastet af det, og det er der jo ingen der ønsker.

Og så tror jeg også bare der gik lidt konkurrence i den, fra min side af. Det kunne sgu være ret lækkert for mit ego, at være vellidt af to mennesker, som virkelig ikke kunne lide hans eks. Jeg ved godt at det er barnligt, men når ham man er forelsket i, lige er kommet ud af et 100årigt forhold, så betyder det altså lidt for en, at hans familie og venner ikke tænker “ej, hvorfor er han sammen med hende der og ikke hans eks? Hun var meget sødere”.

Så jeg var nervøs. Jeg ville gerne se skide godt ud, uden at det virkede for overgjort.. Så jeg brugte selvfølgelig dage på at overveje både hår og kluns. Hvilket viste sig at være totalt overkill – altså at rende rundt og være så nervøs. Fordi de var de sødeste og mest naturlige mennesker i verden, at være sammen med. Vi kunne lide vildt mange af de samme ting, og vi klikkede bare super godt, alle sammen. Der gik ikke mere end 5 minutter før jeg havde glemt alt om hvordan jeg gerne ville fremstå, og bare var mig selv. Et kort visit, blev til middag, som blev til vin, som blev til rom. Vi havde en skide god aften, og dagen efter skrev de til Bedstevennen, at de virkelig godt kunne lide mig. Thank god!

Synes I at jeg ligger for stor betydning i, om de kan lide mig eller ej? Eller kan I godt forstå at jeg var super nervøs?

jennifer-lawrence-maybe

9 kommentarer

 • Christine

  Jeg synes kun det viser at man er menneskelig. Det at være nervøs når man skal møde nogen der har stor betydning i ens kærestes liv det betyder jo det er vigtigt og bare det at man føler sådan burde egentlig give plus point i bogen hos den kæreste man har. Det er virkelig dejligt for dig at du har gjort et godt indtryk og alt er faldet i hak – det synes jeg alle fortjener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj det betyder sindssygt meget at venner og familie kan lide en. Og jeg har det nok lige som dig – det hele bliver lidt federe hvis de ovenikøbet kan lide mig bedre end ex’en 😉
  Tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Jeg kan sagtens forstå at du gik virkelig op i op om bedstevennens venner godt kunne lide dig.

  Når der er en man ser og som man føler noget for så er hvad vedkommendes venner synes om en, er det kinda a big deal!

  fx for et år siden til min fødelsdag skulle jeg for første gang introducerer en pige som jeg have set de sidste 4 måneder. Hun ville ikke noget seriøst da hun lige var kommet ud af et længere forhold. Jeg ville dog rigtig gerne være kærester med hende. Men hun vil aligevel gerne med til min fødelsdag og møde mine nærmeste venner. Da min venner mest kender mig som en genert fyr der ikke har haft særlig mange kærester var deres billede af mig og ikke mindst om hun kunne lide mine venner meget vigtigt for mig.

  Problemet er at det med at forsøge at få hende til at kunne lide mine venner og jeg ikke skulle få det til at se ud som vi var kærester men kun “en jeg ser” kom til at overskygge en eller god fødelsdag. Uanset hvor meget jeg kunne tænke mig til at jeg ikke skulle tænke så meget på det, ku jeg bare mærke at det gjorde det aligevel. Næste gang jeg skal introducer en kvinde jeg holder af for min vennekreds håber jeg at jeg kan være lidt mere rolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er sgu lidt en tilvænnings-ting det der med at lade vær’ med at blive nervøs, når man skal introducere og introduceres for vigte mennesker. Jo mere betydningsfulde personer det er, jo mere nervøs bliver man(jeg).
   Forhåbentligt er det også en kvinde der også er all-in på forhold, som du skal introducere næste gang, og så kommer det vel ikke til at være en negativ oplevelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas L

   Jeg håber bestemt også at næste gang bliver den som netop vil noget seriøst lige som jeg selv vil. Det kan måske også i sig selv gøre det ikke føles som en jobsamtale eller en eksamen hvor man skal “performe” for at andre kan lide en eller andre kan lide en man selv holder af.

   Men andre folk forventninger til ens forhold er noget mærkeligt noget. Som du også selv har fortalt om bedstevennen så det godt at have en længere periode i starten hvor man har hinanden i fred. At man ikke skal tænke på hvad andre synes om at man er sammen. Men at det kun er noget har for sig selv – det har jeg efterhånden lært er en vigtig grundsten i intimitet. Jeg kan ikke huske hvilken men i danseart der danser man som om at manden og kvinden holder på en hemmelighed, som en symbolik på kærlighed er noget der kun vedkommer to mennesker uagtet af andres forventninger. I den tid hvor det ikke kan gå hurtigt nok at fortælle alle facebook-vennerne om sin nyfundet kærlighed synes jeg det har en pointe i sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Måske gik du for højt op i det. – Men det skal man da også næsten!? Det betød jo noget for dig, fordi din kæreste betyder noget for dig. Jeg kan selv huske da jeg skulle møde min kærestes veninder, som slet ikke kunne lide eksen. Jeg var ved at dø af skræk :p

  Og det er nemlig ikke særlig sjovt, hvis der er nogen, der ikke kan lide nogen andre. Det bliver så forceret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er rigtigt. Og jeg magter simpelthen ikke falsk venlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #36