Hverdagsglimt #1

Tinderslut anbefaler: Gode spisesteder til en date

Der er tidligere mange af jer dejlige læsere, der har bedt mig om lidt inspiration mht. hvor I kan tage hen på dates. Jeg har en masse favoritter her i København (sorry til jer der ikke er København, jeg vil se om jeg kan lave en ikke-københavner-edition på et tidspunkt). Denne gang har jeg valgt nogle af mine yndlingsspisesteder. Det skal lige siges at dette indlæg IKKE er sponsoreret. Jeg skriver udelukkende fordi jeg synes det er nogle skide lækre spisesteder, som jeg har god erfaring med. Hvis I selv har nogle date-perler som I glædeligt benytter, så skriv dem endelig i kommentarfeltet. Inden længe kommer der også nogle indlæg i samme stil, men hvor jeg fokuserer på cocktailbarer, værtshuse, kulturelle dates, kaffesteder, actiondates osv. Jeg håber at I finder det inspirerende.

 

Bistro Royal ved Kongens Nytorv:

Er en del af madklubben. Deres mad er vidunderlig, HVER gang. Priserne er i bund, hvis man sammenligner med kvaliteten af maden, og servicen er helt i top. Især deres BÆUF er lækker. Man skal være obs når man bestiller. Ovennævnte ret er en oksecuvette – og når jeg siger oksecuvette, så mener jeg ikke et par skiver. Nej, du får en hel steg ind, på et skærebræt, og så har du ellers selv af at skære for. Man får MEGET mad for pengene, og det er topkvalitet.

 

Oki Sushi i Nordvest:

Det er en lidt speciel måde at være ude at spise på. Det er all you can eat, og på bordet ligger der en bestillingsseddel og et menukort. Du skriver så de retter på bestillingssedlen, som du gerne vil have, og tjeneren bringer dig så retterne, samt en ny bestillingsseddel. Selvom det er all you can eat, så skal du betale for de stykker sushi som du IKKE spiser. Når din tallerken er tom, så henter tjeneren den, og tager imod den nye bestillingsseddel, som man i mellemtiden har udfyldt. Så det gælder om at bestille hvad man reelt kan spise og har lyst til – jeg synes det er en skide god måde at undgå madspild, og så får du helt frisklavet og lækkert sushi, til relativt små penge.

 

Grillen Burgerbar på Nørrebro:

Ja, den på Amagerbro og den på Christianshavn er sikkert lige så gode, dem har jeg bare ikke besøgt (endnu). Du sammensætter selv din burger-menu, og det koster kun 89 (!!!!!) for en aftenmenu. Der er 9 forskellige slags burgere at vælge imellem, 3 forskellige slags kartofler og 4 forskellige slags dip. Du vælger så en burger, en kartoffel og en dip. 89 kr.. Det er jo for sindssygt. Og det smager SÅ godt. Det er junkfood på den lækre måde. Det er også et must, at bestille en af deres Ben&Jerry milkshakes til. Syndigt og lækkert. Man skal dog være obs på, at man ikke kan bestille bord – så det handler om at dukke op, og vente tålmodigt på, at der bliver et bord ledigt. Jeg har dog aldrig været ude for at måtte vente længere end 10 minutter. Det er et perfekt date-sted for f.eks studerende, der ikke har millioner at smide efter en ret mad, men som samtidigt gerne vil gøre noget lækkert for deres date.

 

Tribeca i Nordvest:

Sindssygt lækkert italiensk mad. Priserne er rimelige, og der er simpelthen den fedeste stemning derinde. Meget romantisk og rustikt. Desuden vil jeg, udover maden selvfølgelig, også gerne rose musikken derinde. Man ligger nærmest ikke mærke til den, men den skaber alligevel den perfekte stemning til en date – det er præcis sådan det bør være, men desværre er der ikke vanvittigt mange restauranter der kan finde den rette balance når det gælder stemningsmusik. Deres pizzaer er to die for. Man skal dog lige have in mente at det altså er ITALIENSK på den rigtige måde. Ikke på den lokale pizzamand-måde. Helt klart anbefalelsesværdigt.

 

Restaurant KÖD i indre by:

Vidunderligt kød, I must say. Det er ikke noget man bør gå glip af. Prisklassen er i den høje ende, men maden er altså også det værd. Det er helt klart et sted at tage en date, som man gerne vil imponere. Der er den fedeste stemning derinde, og jeg kunne, uden pis, drikke deres bearnaise via tragt. Jeg gør det ikke, men jeg ville gerne. Ta’ på Köd hvis du gerne vil imponere, og hvis du har lyst til kød og bearnaise i verdensklasse. Yum.

 

emma-stone-gif

17 kommentarer

 • Og Sokkelund på Frederiksberg! Så er listen fuldendt 😉

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole

  Rigtig gode tips, også mange i den billige ende. Og man behøver jo ikke at være på date – bare sulten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Præcis. Sult er et godt sted at starte. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :-)

  Ej, hvor lækkert! Lige sådan et indlæg, jeg gik og manglede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er kæmpe fan af Oki Sushi! Nok det bedste kvali-sushi jeg længe har smagt til den beskedne pris.
  Må vist få afprøvet Tribeca og Grillen, nu det lige er i mit hood.
  Tak for en skøn blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er SÅ godt. 😀
   Tak for en skøn kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor jeg dog glæder mig til at flytte til Kbh og prøve alle stederne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kan jeg godt forstå. Der er noget at se frem til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hvornår kommer der en guide til at slikke fisse? Eventuelt med tips fra dine kvindelige læsere. Det ville være virkelig nyttigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er simpelthen for sjovt; der er flere og flere af mine venner og veninder, der har spurgt gennem længere tid, om jeg er Tinderslut. Og nu har du lige nævnt nogle af mine yndlings-steder, som jeg altid selv foreslår.

  Man kan da ikke klandre dem for at gætte på, at jeg er dig! Vi passer på både alder, location, skrivemåde, ALT.

  Jeg griner indeni

  Ps WooWok på NDR Fasanvej ved Nørrebro st er også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ej hvor godt! 😀 Sorry, hvis dette indlæg ikke ligefrem hjalp på at overbevise dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Skal du lige have lidt hjælp til dine kommende indlæg, så har jeg her for Mors/Thy:

  – Resturant Bryggen i Thisted (Forskelligt på menuen, ofte bøffer og dansk mad)
  – Hotel Thinggard i Hurup Thy (Forskelligt på menuen, ofte bøffer og dansk mad)
  – Resturant Limfjord i Nykøbing Mors (Forskelligt på menuen, ofte bøffer og dansk mad)
  – Mongolian BBQ i Thisted (De har kinesisk, thai, japansk og mmm!!)
  – Det gamle røgeri i Thisted og Hanstholm. (Fisk, fisk og mere fisk!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #1