Festivaleventyr #3 - Roskildebryllup

Tindersisters #34

Denne søde pige har mødt en underlig mand på Tinder. Dem er der tilsyneladende en del af. Enjoy!

“Kæreste Tinderslut,

Din blog er udelukkende grunden til, at jeg fik Tinder. Jeg har altid den vildeste optur over dine indlæg og ikke mindst dine eminente GIFS.

Efter et meget tiltrængt og langvarigt break up med min ekskæreste gennem lang tid, besluttede jeg mig for, at nu var det tid til at udforske tinderuniverset. Normalt er jeg slet ikke typen der kaster sig ud i sådanne eventyr, men jeg sprang ud i det og er faktisk blevet positivt overrasket.

Efter to lidt mislykkede Tinderdates, hvor kemien ikke rigtig spillede orkede jeg egentlig ikke Tinder længere. Jeg havde matchet med en virkelig sød og meget sjov fyr, vi havde skrevet en del og han havde da også inviteret mig ud på kaffe. Jeg var ret modstridende, da jeg synes det ofte bliver lidt akavet og forceret. Men! Så tog jeg i byen med to gode veninder og vi aftalte af mødes på en bar. Da vi mødtes snakkede vi lidt og havde med det samme en rigtig fin ping-pong. Han var lige som jeg havde forestillet mig. Faktisk endda lidt bedre.

Vi snakkede og dansede, havde det rigtig sjovt. Energien var så afslappet og vi var ret fulde. Det endte med, at jeg stjal en kokosnød til ham, hvilket er ret weird og han fulgte mig til min cykel. Der kyssede vi og vi kyssede længe. Vi blev enige om, at han skulle med mig hjem og sove, dog kom vi fra det igen, da ingen af os ville ødelægge noget rigtig fint, ved at skynde os for meget. Dagen efter skrev han, hvilket jeg ikke havde regnet med, da jeg jo havde givet ham en skide kokosnød og opført mig ret underligt.

Han skrev og jeg blev rigtig glad. Vi blev hurtig enige om, at han skulle komme over, så det gjorde han. Det var mildest talt en mega skuffelse. Han sov her og vi kyssede godt nok ret meget. Det var så underlig og faktisk slet ikke fedt. Morgenen efter var endnu mere underlig, han sagde slet ikke noget og jeg kunne ikke komme på noget ordentligt at sige. Vi tog hver til sit og jeg tænkte, at det nok var sidste gang vi så hinanden.”

3 kommentarer

 • Ole

  SÅ underligt har vores Tindersister heller ikke opført sig, når han gerne vil mødes igen. Mænd lader sig ikke skræmme af en kokosnød.
  Jeg gætter på, at den underlige stemning ved andet møde skyldtes, at de to ikke havde fået skabt et fundament at tale sammen på og sove på. De havde kun været sammen én gang, og da var de ret fulde.
  Når vi er fulde, flyder tankerne og især munden. Så vi kan synes, vi forstår hinanden rigtig godt. Ved møde nummer to, når sprutten ikke smører snakketøjet, opdager vi måske, at vi ikke havde så meget til fælles alligevel. At være sammen i flere timer for første (ædru) gang kan være svært for mange. Det er den ene mulighed.
  Den anden er, at det heller ikke endte med sex anden gang. Fyren var måske lidt skuffet ved første møde, da de havde aftalt at gå hjem til hende. “dog kom vi fra det igen, da ingen af os ville ødelægge noget rigtig fint, ved at skynde os for meget.” Næ, dette er alene en kvindes måde at sige det på – mænd er ikke bange for at ødelægge noget med sex. Jeg tror ikke, de var helt så enige om dette.
  Hvis han også endte med blå boller anden gang, har han nok mistet interessen – deraf den underlige stemning. Eller han er meget genert.

  Har kvinder det lettere?
  http://www.mandensmanual.dk/online-er-dating-lettere-for-kvinder/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Mangler der ikke noget af denne historie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nix – det er ihvertfald hvad jeg har fået tilsendt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festivaleventyr #3 - Roskildebryllup