Sex-musik #3 - L.O.C - Min

Tindersisters #32

Aaaaw, denne her lille historie kan jeg godt lide, og det er en der har fået et god udbytte af Tinder, og nu har fået sig en dejlig kæreste ud af oplevelsen! Go Tinder! – Send lige flere af de historier der (tinderslut@gmail.com).

“Kære Tinderslut,

Jeg har gennem en meget lang periode fulgt med på din blog, og har haft en rigtig stor fornøjelse med at læse den. Jeg har takket være dig haft modet til at få nogle oplevelser ud af Tinder – nogen har dog været bedre end andre, og jeg synes det var på tide, at jeg delte min historie med dig og alle andre, der kunne være interesseret i Tinder. Jeg undskylder på forhånd min meget lange besked.

Jeg oprettede min Tinder for godt et år siden, da jeg havde hørt en del om det, og synes det kunne være spændende at finde ud af, hvad jeg kunne få ud af det. Jeg fik hurtigt rigtig mange matches, og faldt i snak med en masse søde mænd. Dog afvise jeg hver gang jeg blev inviteret ud, da det ikke føltes sikkert. Jeg stoppede med at bruge tinder, og begyndte igen i september, da jeg blev gjort opmærksom på din blog.

Igen fik jeg en masse matches, men sagde igen nej til alle der inviterede mig ud, indtil en sød fyr fra en by tæt på mig, skrev til mig i slutningen af december. Han var flot, sød og utrolig charmerende, og han fik mig overtalt til at mødes med ham hjemme i hans lækre lejlighed en tirsdag aften i starten af januar. Jeg gik ind i det uden nogle forventninger, og uden af vide hvad jeg søgte. Alt gik som smurt, og han var endda endnu mere charmerende, flot og sød i virkeligheden. Han fortalte mig en del gange, at han synes vi skulle mødes igen, og det var jeg helt klar på, da han faktisk havde alt hvad jeg søgte. Jeg skrev med ham dagene efter, hvor samtalen var som før, og vi var begge enige om, at dette godt kunne blive til noget. Dog valgte han at skrive til en af mine veninder et par dage efter, hvor han inviterede på en lækker middag og hed sex, så han blev meget hurtigt droppet, og jeg mistede al håb.

Allerede et par uger efter, blev jeg inviteret hjem til en anden fyr. Han var en utrolig flot ingeniør studerende, og jeg fik mod på at prøve igen. En lørdag eftermiddag tog jeg hjem til ham med voldsomme tømmermænd, og han plejede mig hele dagen. Dette gik også rigtig godt, men kemien lå mere på et venskabeligt plan, og vi blev enige om ikke at mødes igen.

Jeg var parat til at slette min Tinder, da jeg ikke mente, at jeg fik noget godt ud af det, og at jeg faktisk bare brugte rigtig meget tid på at swipe, og skrive med forskellige søde fyre. Det er selvfølgelig også rigtig hyggeligt, men da jeg er i gang med en uddannelse, er der ikke meget tid til dates.

I starten af februar modtager jeg så den besked, jeg er gladest for, at jeg nogensinde har modtaget på tinder. Denne besked var bare et hej, men dette hej udviklede sig hurtigt til noget helt andet. Jeg har nu den sødeste kæreste, og jeg kunne på ingen måde være mere glad, end jeg er nu. Han er uden tvivl det bedste, der er sket for mig længe, og jeg havde ikke regnet med, at jeg ville møde sådan en fantastisk person på Tinder.

Jeg skriver faktisk bare denne besked, til alle dem der tvivler på Tinder, og som mener at appen kun kan bruges til at få et hurtigt knald. For mig har den i hvert fald været meget mere. Jeg er klar over, at der er mange, det kun har intentioner om at få sex fra Tinder, men jeg tror på, at hvis man går ind i det med et åbent sind, og ikke er bange for at mødes med andre, og muligvis tage nogle chancer, så er det helt sikkert muligt.

Venligst hilsen og mange tak

En Tindersister”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex-musik #3 - L.O.C - Min