Festivaleventyr #4

Svar på Q&A #4

Så blev det tid til at besvare jeres spørgsmål. Og hold da op, der er nogle spydige nogle imellem i denne omgang.. Here you go:

1. Du har selv fortalt at nogle af dine veninder/venner ved du er Tinderslut. Hvordan har de reageret ved det? Er der nogle uvidne i din vennekreds, som er fan af Tinderslut og som ikke ved det er dig?

Der er faktisk ikke en eneste af dem der ved at jeg er Tinderslut, som har været andet end stolte, støttende og fantastisk søde omkring det. Det er også kun “eliten” der kender min hemmelighed, men der har absolut ikke været noget negativitet på den bekostning. Det er super dejligt. Og nej, hvad jeg ved af, så er der ikke nogle af mine uvidne venner der er fans. Der er ikke så mange der dyrker bloglæsning, i mine omgangskredse.

wv

________

2. Har du nogensinde “lavet noget” sammen med piger? Hvad? Du virker til at have prøvet en del?

Nej, det har jeg faktisk ikke. Ikke andet end uskyldige fuldemandssnaverier. Og det tror jeg ikke tæller..

kisses

________

3. Ved bedstevennen at du er Tinderslut? Og hvis han ved det, hvad siger han så til, at du skriver om jeres sexliv osv?

Ja, han ved godt at jeg er Tinderslut. Han er stolt af min “succes” og synes at det er helt fint at jeg skriver om det jeg gør. Han godkender dog alle indlæg der indeholder intime detaljer om ham, så han er med ind over, inden jeg udgiver indlæg af en vis kaliber. Så der er ikke nogen der bliver udstillet ufrivilligt. Det er meget vigtigt for mig, at han er med ind over ting der handler om ham.

spnk

________

4. Hvordan fik du udbredt din blog siden du jo har været anonym. Det er vel svært at få læsere, når man ikke kan sige: HEJ LÆS MIN NYE BLOG! Fandt den selv, da Bloggers Delight skrev du var blevet præmium blogger, men du skulle jo have nogle læsere for at kunne blive det.

Jeg gjorde faktisk ikke så meget andet, end at blive ved med at skrive mine indlæg. Jeg har nok lagt et par enkelte kommentarer hvor mit blognavn var synligt, men jeg har ikke gjort noget for at promovere mig selv. Pludselig var der en del kendte bloggere der var faldet over min blog, og så valgte at nævne den på deres egen blog. Så kiggede deres læsere ind. Pludselig var der en hel masse mennesker der læste med, og jeg blev kontaktet af Bloggers Delight angående et samarbejde. I røven på det, kom der en masse interviews forskellige steder. Og nu sidder jeg så her.

what

________

5. Nu har du jo “fået” bedstevennen, som du jo ønskede før (selvom du vidst undertrykkede din lyst lidt?), men er det at være sammen med ham på den måde, som du havde forestillet dig, eller har du opdaget nogle ting som faktisk er bedre/dårligere end du forventede?

Det er meget bedre end jeg havde forstillet mig. Jeg føler mig elsket, støttet, og tryg. Men ikke på en måde så jeg keder mig. Vi passer bare skide godt sammen, og er rigtig gode til at give hinanden plads, forståelse og respekt. Han prøver ikke på at ændre mig. Han elsker mig for mig. Det har jeg aldrig prøvet før – altså, at vedkommende jeg er sammen med, ikke ønsker at ændre en eneste ting ved mig. Jeg tror også at det er fordi vi kender hinanden så godt – vi ved hvad vi er gået ind til. Der vil aldrig rigtigt være essentielle dele af hans personlighed der kommer bag på mig, fordi jeg kender ham så godt.

hands

________

6. Hvornår havde du din første gang ? Hvordan var den?

Det har jeg skrevet et indlæg om lige HER.

h4yt6

________

7. Jeg synes ikke at der er så mange blogopslag som handler om hvordan din uge har været og hvad du mener om de forskellige ting. Der er mange opslag med “tindersisters” og “tinderslut leger lifecoach” men ikke så mange hvor at man hører om dig. Vi ved bare at du er sammen med bedstevennen nu, og det er det. Så kan du ikke lave flere opslag som før, som er lidt mere om hvad der sker med dig?

Det er simpelthen fordi jeg har haft sygt travlt i en lang periode – men jo. Der begynder at komme meget mere om mig, Bedstevennen, hvad der sker i min hverdag og meget andet i den dur.

slte

________

8. Hvis bedstevennen nu læste din blog, hvordan tror du så han ville reagere, på alle de detaljerede beskrivelser der er om de andre mænd, du har været sammen med?

Han kender i forvejen mange detaljer om mit singleliv – han var jo min ven, også i den periode, så jeg har fortalt om en hel masse af mine dates. Han læser ikke med på bloggen, fordi han ikke har lyst til at høre om det ned i mindste detalje. Han ved det er sket, han synes det er helt okay, han støtter mig fuldt ud i det hersens Tinderslut-hejs, men han vil ikke have billederne printet visuelt ind i hjernen, hvilket jeg godt kan forstå.

lalala

________

9. Hvordan scorer du bedst en fyr? Altså hvis du er interesseret i ham, hvordan får du ham så til at blive opmærksom på dig?

Jeg bruger mit kropssprog rigtig meget, og flirter. Især ting som at holde øjenkontakten og at sende små smil til vedkommende er ret effektivt.

seduction

________

10. Vil du gerne giftes og have børn med bedstevennen?

Det har aldrig været et future goal for mig, at blive gift og få børn, og jeg tror simpelthen at det er fordi, at jeg aldrig før har været sammen med en, jeg kunne forestille mig at gøre de ting med. Jeg har aldrig været sammen med en, hvor jeg kunne se at vedkommende ville være en god mand for mig, og en god far for mine børn, samt en ligeværdig partner. Pludselig føles ting som ægteskab og børn ikke langt væk. Nu er det faktisk noget jeg gerne vil en dag. Og ja, jeg ville gerne gøre de ting med Bedstevennen. Men jeg har ikke et behov for at blive gift f.eks. Og jeg har ikke en drøm om et prinsessebryllup, overhovedet. Men jeg vil gerne elske Bedstevennen for evigt, og jeg vil gerne have børn engang (om lang tid).

bbypss

________

11. Jeg håber virkelig du ikke tager mit spørgsmål for tungt og personligt, for det er ren nysgerrighed, selvom det måske kan virke lidt strengt: Du har nævnt flere gange, at du drømmer om at skrive. Men du virker ikke så velformuleret og sikker i det danske sprog (indholdsmæssigt er din blog dog god). Så jeg undrer mig lidt over, hvorfor du har denne drøm?

Jeg elsker at skrive og at ytre mig. Det er frihed for mig. Og frihed er lykke. Derfor er det min drøm.

ksbp

________

12. Ved dine forældre noget om bloggen?

Ja det gør de. De støtter mig hele vejen igennem, og de er simpelthen de bedste forældre i hele verden.

blwkss

________

 13. Har du gennem dit liv snakket meget med dine forældre om sex, og har de påvirket dig på nogen måde i forhold til dit sexliv (tænker på om noget kunne ligge i generne ;-))

Jeg har altid talt rigtig meget med min mor om sex – ikke detaljer på nogen måde. Men vi har talt meget om vigtigheden af nydelse, selvrespekt, beskyttelse, og hvordan man behandler andre. Jeg har aldrig fået at vide hvordan man giver det “bedste blowjob” osv. Det har slet ikke været på det plan vi har talt om sex. Men vi har altid været meget åbne omkring sex. Mine forældre har altid haft en holdning til emnet, at det aldrig skulle være tabu at tale om sex, følelser og holdninger. Der var ikke noget der ikke var okay at tale om. Men mine forældre har f.eks. aldrig nogensinde fortalt om seksuelle oplevelser og erfaringer på et detaljeret niveau.

spooning

________

14. Hvordan har du det med ikke længere at være en “fri kvinde”, forstå mig ret, hvor du ikke længere f.eks. har sex mere flere forskellige, da du nu har Bedstevennen?

Det har jeg det faktisk rigtig godt med. Jeg føler på ingen måde at jeg mangler noget. Jeg følte at jeg manglede Bedstevennen HELE tiden da jeg var single. Ikke fordi jeg ikke kan lide at være single – det kan jeg godt. Og det er ikke trygheden ved at have en kæreste jeg har brug for. Jeg havde bare brug for ham – fordi jeg elsker ham (jaja, corny, I know).

gag

________

15. Hvor meget af din tid bruger du på bloggen?

Jeg har faktisk ikke sat mig ned, og regnet ud hvor megte tid jeg bruger på bloggen. Det svinger rigtig meget, og det kommer meget an på hvor meget ekstra tid jeg har (når jeg ikke er på arbejde, er social, eller andet i den dur). Men jeg bruger en del tid om dagen på bloggen, generelt. Der er kommentarer der skal besvares og godkendes. Mails der skal læses og svares på, indlæg der skal skrives.. Det er tidskrævende det hele, men jeg kan rigtig godt lide det.

busy

________

16. Helt ærligt… Hvem er bedst i sengen Bedstevennen eller (Den Savnede) Svensker?

Jeg synes at det er to meget forskellige ting, og svært at sammenligne, fordi sex med Svenskeren udelukkende var sex, og ikke andet. Med Bedstevennen føler jeg det, ikke kun med krop, men også med sind og mit hjerte. Det er tilfredsstillende på flere niveauer end det var med Svenskeren. Ingen tvivl – Svenskeren har skills. Sådan er det. Men jeg får mere ud af det med Bedstevennen.

oh-chile

________

17. Har du oplevet at kunne få god sex med en som startede skuffende ud? Og i så fald hvordan?

Ja, det har jeg maaange gange. Jeg synes tit at første gang med en kan være skuffende. Det har ikke noget at gøre med at vedkommende ikke er god i sengen, men jeg synes ofte at der lige skal gå lidt tid før at man finder en fælles rytme, og lærer hinandens signaler at kende. Det er når man begynder at kende hinanden lidt bedre seksuelt, at det bliver RIGTIG godt. Så jeg tror det er normalt, at det ikke er fabelagtigt de første par gange man har sex.

recoil

________

18. Frygter du nogensinde at din virkelige identitet skulle blive opdaget, og at din (fantastiske) blog skulle blive brugt imod dig? Det er jo sket før med blogge som fx boxxy?

Jo det gør jeg da, et eller andet sted. Men ikke som sådan fordi den måske bliver “brugt imod” mig, men mere fordi jeg har haft en masse dates, som ikke selv har valgt at blive udstillet på bloggen. Jeg kan sagtens stå ved alle de ting jeg har skrevet, men hvis jeg bliver afsløret, så er der lige pludselig også andre der skal til at stå ved ting. Så derfor håber jeg ikke at det sker. I hvert fald ikke før jeg måske en dag selv vælger at gøre det. Men jeg har tænkt mig at tage det hele med oprejst pande.

7844598

________

19. Hvad synes du om filmen “How to train your dragon”? (ha ha)

Haha, ja den måtte jo komme. Jeg ELSKER den film. Dog er jeg efter at have set den, blevet pænt deprimeret over at man faktisk ikke kan få en drage som kæledyr. Hvor nuttet er Toothless ikke lige?!

toothless_smile_by_koriandmetrion-d2xxplp________

20. Hvad synes du er det bedste egenskab, Bedstevennen besidder?

Det synes jeg faktisk er svært at sige – for det er jo ham som helhed jeg elsker. Men hans humor, intelligens og betænksomhed er nok de 3 egenskaber der er de største dele af hans personlighed – og nok også det jeg sætter mest pris på. Men det er godt nok svært, sådan at skulle vælge specifikke egenskaber.

take-me

________

21. Hvad er dine bedste tips til gode orgasmer? Specielt skedeorgasme!

Hvis jeg skal opnå en rigtig god skedeorgasme, så skal jeg have stille og rolig sex. Det skal gå langsomt, og jeg skal være meget tændt i forvejen. Det skal helst ske i helt almindelig missionær, hvor kroppene er så tæt på hinanden som de kan komme. Når jeg har sex på denne måde, så rammer manden mit G-punkt, langsomt og systematisk, og der er der jeg opnår de bedste skedeorgasmer. Men der er mange der har helt vildt svært ved at få skedeorgasmer, og det er heller ikke det nemmeste i verden at opnå, så jeg synes bestemt ikke at man skal kimse af en klitorisorgasme. Hvis man heller ikke har ret meget erfaring på det område, så skal det siges, at en lille, men kraftig, klitorisvibrator kan gøre underværker. Sådan en bør ALLE kvinder have liggende.

ffd

________

22. Har du absolut ingen kontakt haft med svenskeren siden sidste indlæg om ham (Mener, om han har prøvet at kontakte dig)?

Vi har skrevet kort sammen, lige i starten, men ellers ikke. Men vi er venner på facebook og på andre diverse sociale netværk, så vi kan sagtens følge lidt med i hinandens liv. Han ser ud til at have det rigtigt godt, så det er jo skønt.

so-good

________

23. Nogle tips til at spice sex-livet op?

Det er jeg faktisk ved at skrive et indlæg om, så der kommer en række tips inden længe.

excited

________

24. 10 steder du har haft sex?

1. I min seng.
2. På en strand.
3. På en legeplads.
4. På et køkkenbord.
5. I en elevator.
6. I en bil.
7. I havet.
8. På en bænk.
9. På en trampolin.
10. På en fodboldbane.

qs6w21v

________

25. Hvad er din yndlingsfilm?

Ja, det er faktisk et godt spørgsmål.. Jeg har rigtig mange, og det kommer meget an på mit humør. Jeg har flere forskellige favoritter i forskellige genre. For at nævne et par stykker; Max Manus, Ringenes Herre (alle sammen), Blinkende Lygter, Dallas Buyers Club, Den Grønne Mil, Crazy Stupid Love. Nu har jeg garanteret glemt en hel masse, som jeg synes ville være nice at give videre, men sådan er det.

gandalf_to_the_music

________

26. Hvordan har du det med at dine 15 mins of fame er ved at være ovre?

Mine 15 minutter var ovre allerede i slutningen af november 2014, efter jeg havde været i ekstrabladet, metroxpress, radio 24syv osv. Siden da har bloggen været relativt “rolig”. Altså, der kommer fortsat flere læsere til, og det er dejligt. Men bloggens mediedækning toppede i november. Det har jeg det ganske fint med. Jeg tror ikke at jeg ville bryde mig om at være i konstant spotlight. Jeg har siden november været interviewet til flere forskellige magasiner, og bliver stadigvæk kontaktet desangående, så det er ikke fordi der er dødt på området overhovedet. Men jeg er glad for at jeg ikke er i konstant fokus, på samme måde som jeg var i november. Det var super fedt at prøve, men også vildt nervepirrende.

rg

________

27. Heals or flats?

Heals baby. Jeg elsker at klæde mig feminint, og gør det gerne når jeg har mulighed for det. Mange af de ting jeg bruger min tid på kræver at jeg har behagelige sko på, så jeg har ofte sneaks på, men jeg føler mig absolut mest tilpas og sexet med hæle.

sizzle

________

28. Hvad er din favorit årstid?

Jeg kan absolut bedst lide sommer. Dog ikke sommeren i år. Hold nu kæft hvor er jeg bitter over den. Jeg bliver nødt til snart at rejse et varmt og lækkert sted hen. Jeg er ikke ret god til kulde og mørke. Jeg bliver nemt melankolsk i sådan et vejr – jeg har dog ikke tendens til at få vinterdepressioner, heldigvis. Men man bliver sgu bare lidt i skodhumør når vejret er dårligt. Især hvis man er tvunget ud i det. Regn, slud og kulde er hyggeligt nok når man ligger hjemme under en dyne, har sex, ser serier og spiser lækre snacks. Mit liv er bare ret hektisk generelt, så jeg skal ALTID ud i lortevejret.

aint-nobody-got-time-for-that

________

29. Hvad er det mest romantiske du har gjort for Bedstevennen?

Jeg tror det var da jeg købte ham billetter til en koncert af en hans yndlingskunstnere. Han havde slet ikke regnet med det, og han blev meget overvældet. Men generelt gør vi mange små søde ting for hinanden. Min tanke er aldrig at det skal være romantisk, jeg gør kun sådan nogle ting for at glæde ham. Jeg er ikke rigtigt til opstillet romantik. Jeg synes det bliver for kunstigt, forceret og pinligt. Vi gør mange ting – men ikke i romantikkens navn.

no-way

________

30. Hvordan har du tænkt dig at bibeholde din blog, nu hvor du ikke længere er en “Tinderslut”? Din blog er kedelig og ligegyldig med alle de historier som andre skriver til dig og som du så poster. Hmm. Måske er det på tide, at der kommer en anden Tinderslut på banen? Derudover synes jeg det er vildt grænseoverskridende at læse om dig og din kærestes sexliv. Synes du ikke det virker forkert – og tror du ikke, at han også synes det er forkert? Det tror jeg, og andet ville være ret underligt. At læse om sex med tilfældige ligegyldige mænd er sjovt – ikke når det er vedrørende en person du holder af og som du måske har en fremtid.. Det er altså upassende. Hilsen en nu-kritiker.

Well, du kender måske talemåden om lugten i bageriet? Hvis du ikke bryder dig om det du læser, så skal du være velkommen til at lade vær’ med at læse med? As simple as that. Og du skal da bestemt være velkommen til at starte din egen blog under samme tema, hvis du synes at det ville være fedt.

Nej, Bedstevennen synes ikke at det er forkert, at jeg skriver om vores sexliv. Han godkender alle indlæg, hvor jeg skriver detaljeret om vores sexliv, så han er 100 % med ind over, og jeg udgiver kun indlæg der har fået hans accept. Så det synes han ikke er forkert. Han støtter mig, og synes at jeg skal blive ved med at blogge. Og han er stolt af den succes bloggen har fået.

Ligegyldig sex er okay at læse om, men betydningsfuld sex er heeeelt forkert? Ja det giver jo super meget mening. Hvorfor bør man censurere sig selv bare fordi man pludselig er monogam? Jeg er ærlig om sex, fordi jeg synes det er vigtigt at være ærlig om det. For at lære fra sig, for at fjerne tabu, og for at udvikle samfundet. Det er ikke et mindre vigtigt emne, bare fordi det ikke længere er uforpligtende sex det handler om.

bitch_please

________

31. Forslag hvad man kunne lave på første date?

Jeg er stor fan af første dates hvor man tager ud og drikker en kop kaffe eller drinks. Det er uforpligtende, nemt at finde samtaleemner og så behøver det ikke tage lang tid, hvis man finder ud af at der ikke er kemi.

ghf

________

32.Det lader til, at du har en del “spontan” sex. Altså, at du er god til bare at give dig hen, uden at tænke for meget over dit og dat. Mit spørgsmål er, hvordan holder du dig ren og velduftende, forneden? Jeg mener, jeg er i et fast forhold, og hvis min kæreste vil have sex, en dag hvor vi har været ude at huset i flere timer, og vi kommer hjem – og jeg ikke får chancen for en lille skyller, holder jeg mig tilbage. Det er så irriterende at være afhængig af det!!!! hvad gør du? hvis du overhovedet gør noget?? jeg er meget nysgerrig!

Jeg holder mig ikke ren på andre måder end andre. Jeg er i bad en gang dagligt, hvor jeg vasker mig med intimsæbe. Men hvis du ikke føler dig ren og lækker, så kan du evt. sige at du lige skal på toilettet. Man kan købe intim-vådservietter, og dem kunne du have liggende til disse spontane tilfælde. Men du skal tænke på, at din kæreste nok er skide ligeglad. Han ved jo godt at I har været ude hele dagen, og at du ikke er blevet vasket, og han har alligevel lyst til dig. Hvis du bare sørger for at vaske dig dagligt, så er det også begrænset hvor meget du kan komme til at lugte dernede. Lad det ikke holde dig tilbage.

ljggk

30 kommentarer

 • natasha

  Det klarede du fandme godt. Folk er godt nok spicy :sweat_smile: :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, tak. Det er også okay hvis folk ikke kan lide bloggen (og mig), men så er det heldigvis så nemt, at man kan lade vær’ med at bruge sin tid på at læse med. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Of all these flavours and they choose to be salty..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  jeg er helt vild med dig og din tankegang! Thumbs up for dine supergode svar! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Kommentar til spørgsmål 30 af nu-kritiker: Jeg synes det er fedt du forsætter med at blogge selvom du nu nærmer er kæresten end Tinderslut. Jeg er totalt #TeamBedsteslutten og elsker at hører lidt anonymt fra jeres forhold. Der er sgu bare nogle som er super jaloux, som åbenbart ikke bryder sig om ROMANCE!!! :joy: Bliv ved, bliv ved, bliv ved, jeg elsker dig!!! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Aaaaw, du er altid så søde og støttende Rina, tak skal du have. <3
   Tja, jeg ved nu ikke om det skyldes jalousi, men det er jo ikke værre end at man kan lade vær' med at læse med, hvis man ikke bryder sig om de ting jeg skriver. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg synes det er fantastisk og stærkt af dig at støtte dine medsøstre i denne frihed, at skrive så åbent om seksualitet. Til de negative piger vil jeg sige: lad jeres jalousi finde vej et andet sted. Tinderslut, we love you❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu mund hvor er det vildt så negative folk kan være Lige i forhold til formulering, etc. har jeg aldrig haft et problem med, at læse dine indlæg. Jeg synes tværtimod, at de er meget venlige for øjnene, siger jeg, som ellers går enormt meget op i det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er helt fint at give mig kritik – det tager jeg slet ikke skade af, og jeg kan sagtens tage konstruktiv kritik til mig. Men når man slet ikke kan lide min blog, så undrer det mig bare meget at man så overhovedet gider at bruge tid på at læse med. 🙂
   Tak skal du have, Therese! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tænk at folk føler de er berettiget til at ‘stille’ sådan nogle ‘spørgsmål” Sikke en omgang ‘drømmen’ og kasten med mudder.
  Du rocker stadig for sindssygt og er på min top 3 over bloggere!! TILLYKKE med bedstevennen. Kærligheden vinder altid. Og TAK for en fantastisk, frisindet, ærlig og alsidig blog. Haters gonna hate :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hatten af for dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas L

  den sidste var sku sjov!

  “… men du skal tænke på din fyr nok er skide ligeglad!”

  haha! :smiley: som fyr kan jeg stemme i! det selvfølgelig meget sødt og feminint at gå op i men når man har lyst så har man sku lyst. simple as that. Men ellers kan en hurtig “taktisk retærte” til det lille hus nok være en god ide. Jeg plejer bare at bruge tiden imens til at få kreative tanker om hvad jeg skal gøre ved kvindfolket når hun kommer tilbage igen! 😀

  Jeg har fulgt din blog siden mediestormen om den i november sidste år og efter læste denne Q&A kom jeg til at tænke på at det har været lidt sjovt at følge perioden fra vild single til at mere monogram med bedstevennen.

  det kan som singlefyr der har mødt alt for mange damer der kun ville noget mere løst sku give mig lidt håb for fremtiden ha!

  jeg synes jeg har set det et par gange nu – at de gode og solide forhold kommer ud af folk er venner først i længere tid. Samtidig siger man i smart moderne sprog at man skal passe på at falde i “friendzonen” og man aldrig kommer videre end vennestadiet selv om den anden vil mere? hvad siger du til det paradoks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er dejligt at du følger med Andreas, og altid er så sød til at give dit besyv med til debatten! 🙂 Altid rart med en mands synsvinkel på tingene. 😉

   Jeg kan godt se paradokset ang. “the friendzone”. Det er også super tricky, når man er gode venner, fordi man kan risikere at miste venskabet hvis man tager skridtet videre. Men jeg tror det handler om hvor stærke følelserne er. Hvis begge parter har utroligt mange følelser, og begge parter er single, så skal venskabet også nok udvikle sig. Men hvis det kun er den ene der har følelser og den anden ikke har (hvis man begge to er single altså), så tror jeg det er der mange folk bruger betegnelse,n at man er i “the friendzone”. Men så handler det jo ikke om at man er en ven, så handler det bare om at man har følelser der ikke er gengældt.

   😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noa

  Har LIGE opdaget den her blog.
  Har det seriøst som typen, der er kommet aalt for sent til festen. Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Godt svar til nummer 30!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæreste Tinderslut

  Du skriver, at du godt kan lide Ringenes Herre filmene (me 2 – veeery much!!!), men hvilke tre (i rækkefølge) karakterer kan du bedst lide? Og har du læst bøgerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg elsker hele universet 😀 Men jeg tror at min top 3 i karakterer på være: 1. Gandalf, 2. Gimli, 3. Pippin. Men jeg elsker selvfølgelig også Aragorn, Frodo, Sam, Legolas og alle de andre dejlige karakterer. Det er svært at vælge.
   Ja jeg har også læst bøgerne. De er også fantastiske, men hold nu kæft hvor var første halvdel af første bog hård at tygge sig igennem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Til q&a 30: jeg synes, det er fedt, at du bl.a. også skriver om sex, på et så ucensureret plan, for at fjerne tabuopfattelsen og for at udvikle samfundet. Det har kæmpe interesse herfra! I forlængelse med det vil jeg spørge dig og I andre læsere, om der findes andre blogge, der minder om den her? Ikke fordi jeg vil trodse dig, Ts, jeg er bare slet ikke mæt nok i det her saftige stof!

  Masser af ros fra en trofast læser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tusinde tak for de søde ord L, de varmer. <3
   Jeg har ikke stødt på andre blogs som minder helt om. Men mon ikke der er nogle gode derude et sted? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Så sejt at du har taget så mange, virkelig kritiske og decideret tarvelige spørgsmål med, som du i øvrigt besvarer med meget mere anstændighed end spørgsmålene blev stillet med.
  Det er fedt at læse en blog som udvikler sig sammen med personen der skriver den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Av, folk kan være lede på internettet! Jeg er fuldkommen uenig med spørgsmål 11. Jeg har lige fra starten tænkt, at du var enormt velformuleret – og det har været en af grundene til, at jeg er blevet ved med at læse med!

  God sommer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have, søde Christina. <3 I lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festivaleventyr #4