Tinderslut leger Lifecoach #32 - Skal jeg lade ham tage min mødom?

Sådan ved du, om I er kærester eller ej

Jeg skrev for noget tid siden denne klumme til BiTE. Her skriver jeg lidt om, hvornår og hvordan man ved om man er rykket videre fra “bare” at date, til at være i et forhold. Der er mange derude der fortsat forsøger at læse signaler ved at analysere deres partner. Jeg kan ind imellem selv hoppe i fælden, selvom jeg virkelig før hvad jeg kan for at lade være. For min holdning er jo som sagt (mange gange), at man skal sige hvad man mener.

Anyhow. Læs da lige klummen, og giv jeres besyv med. Hvem ved, det kan jo være at jeg tager skide meget fejl (ha ha).

pda

1 kommentar

 • Ole

  Åh ja, hvor mange gange har en forelsket person ikke troet, at når han eller hun var forelsket, måtte modparten nødvendigvis generere de samme følelser?
  Projektion hedder det, og det er din fjende i forsøget på at forstå, hvad der foregår imellem jer.
  Kommunikation er vejen, så du har helt ret, Tinderslut. Tal for pokker sammen!
  Held og lykke til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Lifecoach #32 - Skal jeg lade ham tage min mødom?