Svar på Q&A #4

Hverdagsglimt #1

Så blev det ligesom vedtaget, at I gerne ville se flere af disse hverdagsglimt fra mine og Bedstevennens samtaler. Det får I lov til. Jeg har nu lavet endnu et, i hvad der forhåbentligt bliver en lang række af, hverdagsglimt.

Kan I huske den kiksede sexoplevelse jeg havde med Bedstevennen? Altså den hvor jeg troede, at vores spanking-jokes var gået en tand for vidt, og hvor jeg pludselig fik den underlige idé, at han skulle til at spanke mig med sit bælte? Ja.. Det et altså ikke en joke der er død endnu, som I nok kan se.

Hverdagsglimt

 

6 kommentarer

 • Pia

  Elsker det..!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg elsker mænd med humor – det er simpelthen det bedste :raising_hand: :heart_eyes: bare det man kan tage så meget pis på hinanden med lidt kærlig mobning er det sjoveste :sunglasses:
  Han har vel ikke en sød kammerat? :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   ELSKER mænd med humor! Det er fantastisk 😀
   Haha, han har masser søde venner jo 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er den slags som gør, at det kan være lidt ekstra nederen at være single. (There, I said it!) Sødt og sjovt indblik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på Q&A #4