Sådan ved du, om I er kærester eller ej

Festivaleventyr #4

Okaaay. Dette er en lækker omgang. Nyd læsningen, det gjorde jeg.

“Hej Tinderslut! Først og fremmest, kæmpe tak for en lækker blog! Er kæmpe fan.

Til mit festival-eventyr:

Onsdag eftermiddag, da pladsen blev åbnet, smuttede mine veninder og jeg derind af, lidt halv-snaldrede. Vi så lidt lækker musik og forsatte derefter turen hen mod en bar tæt på. Her faldt jeg i snak med en super flot, veltrænet og sød fyr bag baren. Snakken gik og i takt med den stigende promille, aftalte vi at mødes senere, hvor han efter fik mit nummer, så vi kunne finde hinanden. Det blev dog ikke til noget den dag, men vi aftalte at ses efter en sen koncert næste aften.
Klokken blev en halv 2-tiden fredag morgen, hvor koncerten sluttede, og planen var at tage tilbage til campen. Jeg havde en aftale med Bartenderen, så jeg tog i stedet mod hans camp. Vi mødtes, stemningen var høj og vi talte solen op fra øst, med en øl i hver vores hånd. Snakken blev mere og mere intim og der gik efterhånden ikke lang tid, før vi befandt os i hans telt.
Aldrig har jeg oplevet så god sex! Jeg blev tændt op med dirtytalk(noget han vidst var særligt glad for, og jeg aldrig rigtigt har oplevet – tommel op herfra), fingre og tunge, hvor han samtidig havde formået at tage alt tøjet af mig. Jeg lå i mit moment og nød situation, hvor han, uden at gøre mig opmærksom på det, hårdt vender mig om og tager mig bagfra i doggy. Jeg må ærligt indrømme, at jeg i starten måtte krympe lidt sammen, da han nedre del var helt enorm! Der gik dog ikke længe, før vi var godt i gang. Bartenderen tager mig i samtlige stillinger, med hans hænder enten placeret klaskende på min røv, på min klit eller hårdt fast i mit hår. Det var super lækkert, måske lige hårdt nok og jeg slutter af med at give ham oralsex, til han kommer udover mig. Han afslutter akten med ved at give mig orgasme af lickjob og vi ligger efterfølgende fuldstændig udmattede efter godt og vel 70 minutters(!!!!!) god sex. Det var muligvis det hårdeste – på alle måder – OG bedste sex i mit liv! Tænk at dette skulle foregå i et sølle telt på en festival med en gut, jeg muligvis aldrig kommer til at møde igen.

Jeg forlader hans telt tidligt fredag morgen øm i kroppen og ør i hovedet efter en fantastisk og uforglemmelig nat.”

 

body-is-ready

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ved du, om I er kærester eller ej