When men hit on you..

Festivaleventyr #3 – Roskildebryllup

Åh den kææærlighed. Jeg er også selv engang blevet gift på Roskildefestival. Send endelig flere af jeres festivaleventyr til mig. I er sgu nogle frækkerter derude.

“Sødeste Tinderslut. Når nu du spørger så pænt, må du da også godt få min sexhistorie fra Roskilde Festival med!

Jeg arbejdede som frivillig servicevagt og efter mange timers patruljering med en tung rygsæk rykkede fokus måske lidt over på at socialisere med de søde fyre. Der var da også en hel del camps der tilbød os at komme og drikke fyraftensøl og vi tog imod flere af tilbuddene. Da vi nåede til den ene af disse camps var vi derfor allerede godt snalrede og jeg fik i den indledende runde af ølbowling snøvlet spurgt min partner om ikke vi skulle være festivalkærester! Herefter blev der brugt mere tid på kys end på bowling.

Mine veninder forlod mig lidt modstræbende efter jeg havde insisteret på at overnatte i hans telt. Det viste sig så, at hans sovepose lå i hans vens telt hvilket resulterede i at jeg kold og våd vadede hjem igennem festivalpladsen kl. 3 om natten.

Da han skrev til mig dagen efter valgte jeg dog alligevel at vende tilbage og det blev besluttet at der skulle sættes et festivalbryllup i stand! Vi aftalte tidspunkt og hjemme i campen designede vi ringe, strømpebånd og brudekjole af skraldeposer og gaffatape. Det var et storslået bryllup med både bajere og brudevals! Derefter fulgte en lækker bryllupsnat, hvor han helt bestemt havde styr på hvad han lavede. I de følgende dage blev det til både spændende samtaler, gode knald og frække oplevelser. Hans fingre kom blandt andet på arbejde til koncert med Kygo, som dermed blev endnu bedre end forventet!

På trods af at vi bor i hver vores ende af landet har vi nu lavet en aftale om at ses igen. Så må vi se hvad det bliver til, vi er jo trods alt gift!

KH Sildefiskeren.”

 

f-yeah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When men hit on you..